2777
2789
عنوان

بیاید هرچی دوست دارید بگید....دعوا،شوخی،جک،خاطره

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات من خیلی وقت نیس عضوم واقعا بعضی ها بد دهن هستن یه ذره فک نمیکنن درسته مجازی هست رو در رو نیس صد ...

واقعا درست میگی،من خودم تجربه کردم

تو ی تاپیک ی خانم نظرش مخالف من بود،کلی حرف بارم کرد(احمق و....)

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

وای  حالا بچه ی نداشتنم لوچ میشه

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
واقعا درست میگی،من خودم تجربه کردم تو ی تاپیک ی خانم نظرش مخالف من بود،کلی حرف بارم کرد(احمق و....)

اره من که یکی بهم گفت تو حرف نزن تو که مردی 

یا به یه خانمی گفت لال شو 

یا .....

واقعا جالبه به سادگی چیزی به کسی بگی 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
آخه تنهام

بودن با ی نفر به چ قیمتی؟!

ب این قیمت که واسه حرفات ارزش قائل نشه؟؟

منم یسری اطلاعاتمومیگم ک شاید بدردکسی بخوره راجع ب طب سنتیه استادیهدک یادمیده  بخانوادم فعلااینارومیدونم....اصلاچایی نخورید ک بدن روب افول میره بجاش دمنوشبه بخورید ....برای یبوست سنای مکی بخورید .برای چاقشدن ک خودم رفتم پیشش و باید انجام بدم هردوساعت دوتاخیاربوته ای دوتاخرما پشت بندش .هفت تاانجیرشبابخیسونید توی لیوان اب صبح نناشتاباابش بخورید بعدصبحانه ام شیرو سویق گندم میگفتدکاکل جاق میشی البته من توخوردن تنبلم.... برای بیش فعالی بجه دوغ تر زیادبدید بخوره ازبیش فعالیش کم میشه...برای اونایی ک کبد جرب دارن پ زانوشون اب انداخته تومحل بیماری پنج جلسه زالومیندازن برطرف میشه برای درمان سنگ صفراک منخودم گوش نکردمدعمل کردم یکسره اب سیب بخورید کامل برطرف میشه ...اونایی ک موهاشون میریزه یاطاسن یاخالی شدن. فقط روغن کندوش  اصل روزی یبار ب سرماساژ بدن.برای داشتن پوستی عالی وغن ارگان ب پوست بزنیدالبته من برای تقپیت موبرایدموام استفاده میکنم  ..همه ی افرادنمک دریافقظ استفاده کنن و شکرقهوه ای ک اصلامضرنیس....کسایییم ک فشارخون بالادارن مرتب اب زرشک طبیعی استفادهئکنن تافشارخون درمان بشه

😂😂😂😂ما میگیم ... سیاه میشه😂خودت جای خالیشو پر کن😂

اوق

منم یسری اطلاعاتمومیگم ک شاید بدردکسی بخوره راجع ب طب سنتیه استادیهدک یادمیده  بخانوادم فعلااین ...

وااااااااااااای انگشتت درد نکنه