2777
2789
عنوان

بیاید هرچی دوست دارید بگید....دعوا،شوخی،جک،خاطره

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 62 پست
بعضی ادما حتی تو دنیای مجازی هم با کلمات شون بهت ارامش میدن نه میشناسی شون نه دیدی شون ن میشناسی شون ...

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا نیس زدم تقویم نیس ۱۴ شهادته  امروز ۱۲

عع

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
من حوصله ندارم دوست دارم بخابم ولی خابم نمیاد شما چیکار میکنین

در نی نی سایت به سر میبریم

با ماست موسیر😍😍

لواااااشک

خودت گفتی هرچیزی بگیم دیگه  حالاازدیروزپنجشنبه لطفاحساب کن که دوهفته دیگه میشه چندم😅😅بازم لط ...

25 فک کنم

دلم میخاد الان دوستم زنگ بزنه بگه آماده شو بریم سینما یا بیرون ولی زهی خیال باطل 😐😐اصلا وقت نمیزاره برام چند هفته س میگم بریم سینما باشه بهت خبرمیدم هنوز نرفتیم حالا کافیه بگم بزیم خونتون میگه جون بیا😐😐😐 گردش نمیبره منو همش فکر یه چیزه اخه منم دل دارم اه بی‌شعور خیر سرم با جنس مخالف دوست شدم که مثلا بریم دور دور اونم فاتحه نمیخونه برام عوضی

فدات من خیلی وقت نیس عضوم واقعا بعضی ها بد دهن هستن یه ذره فک نمیکنن درسته مجازی هست رو در رو نیس صدا نمیشنوی و دل میشکنه تازه بدتره نوشته شده است شاید طرف چندین بار بخونه ولی صدا فقط یه بار شنیده میشه

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
دلم میخاد الان دوستم زنگ بزنه بگه آماده شو بریم سینما یا بیرون ولی زهی خیال باطل 😐😐اصلا وقت نمیزار ...

کات کن