2777
2789

ایـــش  فقط درمورد اولویت عملیات ریاضی حرف نزنیداااا(تاپیک پر بازدید)

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز شهادته یا نه؟؟؟؟

اره  هس 

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
دعوا چرا

آخه دعوا دوس  

امروزچندمه

مگه من تقویمم؟  

بعضی ادما حتی تو دنیای مجازی هم با کلمات شون بهت ارامش میدن نه میشناسی شون نه دیدی شون ن میشناسی شون نه صداشونو میفهمی فقط با چهار تا کلمه که تایپ میکنن

اما بعضی ها هم با همون چهارتا کلمه تایپ کردن دل یه نفر رو میشکنن نه میشناسنشون نه هیچی دیگه و نه شرایطشونو درک میکنن .

لطفا تو چیزی نوشتن هم دقت کنیم .شاید دلی بشکنه کسی اهی بکشه .

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .

بازیکنای تیم ملی وقتی می بینن خانوما اومدن تماشای فوتبال

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
چیپس میخوام😥

لنتی  منم میخوااااام