2777
2789
عنوان

لیست عادت های خوب 😍😊

633 بازدید | 9 پست

🍃🍃🍃🍃🍃🍃

لیست عادت های خوبی که اگر به زندگی اضافه کنیم حالمون رو بهتر میکنه:

۱- هر هفته یک کتاب بخونیم

۲- هر روز نیم ساعت ورزش کنیم

۳- هر شب لیست کارهای فردامون رو بنویسیم

۴- هر شب چند دقیقه روزانه نویسی کنیم

۵- هر روز بیست دقیقه برای یاد گیری یک زبان غیر زبان اصلی مون زمان بذاریم

۶- هر روز ده دقیقه نیایش یا مدیتیشن کنیم

۷- هر روز غذای خونگی و سالم بخوریم

۸- هر روز صبح زودتر بیدار شیم

۹- هر روز حداقل به یک نفر کمک کنیم یا حالش رو خوبتر کنیم

۱۰- تیکه کلام های نامناسبمون رو از صحبت هامون حذف کنیم...

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

عااالی

تیکر رسیدن به حاجتمه * روز شهادت امام رضا علیه السلام  98/8/7 از امام رئوف طلب حاجت کردم*  میشه با دلای پاکتون برا رسیدن به حاجتم دعا کنید و صلوات بفرستین 😢  اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم مهربونا ... ان شاءالله سال دیگه همزمان با شهادت امام رضا علیه السلام  من به حاجتم رسیده باشم بگو آمین 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشو میتونم انجام بدم غیر صبح زود بیدار شدن و ورزش😑

صبح زود بیدار شووو خیلی عالیهه   من نهایت هفت و تیم ...خیلی خوبه ...روزهایی که دیر بیدار میشم حس میکنم افسردگی گرفتم 

صبح زود بیدار شووو خیلی عالیهه   من نهایت هفت و تیم ...خیلی خوبه ...روزهایی که دیر بیدار میشم ح ...

چیکار کنم خب،  کار خاصی ندارم فعلا

روزایی که کار داشتم،  میرفتم دانشگاه یا پایان نامه مینوشتم 7 بیدار میشدم.  اما الان که کاری ندارم نه، با پسرم میخوابیم تا 10، 11😂😂

چیکار کنم خب،  کار خاصی ندارم فعلا روزایی که کار داشتم،  میرفتم دانشگاه یا پایان نامه مین ...

خدا قوت به هر دوتاتون 😂😂😂