2777
2789
بشکنه مهم نباشه برات  بگو بشکن برا من مهم نیس چون ۴ روز دیگه می رم عینه همینو مخرم...اینجور ک ...

باید یه بار منم همینکارو انجام بدم. خیلی پررو شده

خدایا دوستت دارم 💕💕💕
میگه دیگه برات نمی‌خرم. من می مونم و وسایل شکسته

ینی هیچ وقت پول بهت نمیده برا لباس و خوراک؟

یا کارت بهت نمیده؟

بالاخره ک بهت میده جا همون وسیله واجب برو چیزی ک متونی باهاش اون وسیله شکستو خورد کرده  بخر اگرم گف بگو لازمه زندگیم بود نداشتم.. اینجوری بگذر..

خوردو خوراکو ک نمیتونه بگذره نخره ک مجبوره بگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوان تاپیکت گیجم کرد کلا🙄خب عصبانیتش نکن با سیاست گولش بزن، مردا رو باید فقط خر کرد تا کارت پی بره

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

اون میبینه من دلم نمیخواد این اتفاق بیفته منو میترسونه

ب نظرت منم دلم مخواست ک بشکنه

خب معلومه ن.. ولی اینجور آدما از قصد این کارو میکنن ک ازش بترسی و همه جا کوتاه بیایی ک شوهرتم موفق شده ک بترسونتت

من خودم تجربه کردم و تجربه بت گفتم 

ولی در مورد فحش و اینا خواهر منم شوهرش خیلی فحش میداد تنها کاری ک کرد کم محلی و گوش ندادن البته خیلی سخته ولی شدنیه .تا مخواد این کارو بکنه اونجا رو ترک کن برو ب ی کار دیگت برس محل نده انگار هیچی نمیشود  حالا امتحان کن ضرر ک نداره

ب نظرت منم دلم مخواست ک بشکنه خب معلومه ن.. ولی اینجور آدما از قصد این کارو میکنن ک ازش بترسی و ...

مرسی از راهنماییت. 

منِ دیوونه هی اعصاب خودمو خورد میکنم محلش میدم جوابشو میدم. 

خدایا دوستت دارم 💕💕💕
مرسی از راهنماییت.  منِ دیوونه هی اعصاب خودمو خورد میکنم محلش میدم جوابشو میدم.

فدات ..خودم این چیزارو کشیدم میفهمم ک چی میگیو چقدر سخته 

مخوای روانیت کنه ..بیخیال وسایل..وسایل و ب مرور دوباره بهترش از همون جیبه مبارکش باید بده و میخری ولی روح و روانتو چی ؟؟ اعصابت مهمه ک از دست بدی بهت میگه از اول دیونه بودی البته ببخشید اینجوری میگم 

فدات ..خودم این چیزارو کشیدم میفهمم ک چی میگیو چقدر سخته  مخوای روانیت کنه ..بیخیال وسایل..وسا ...

دقیقا اا... الان بهم میگه از اول عصبی بودی... 

در حالی که من اصلا نمیدونستم عصبانیت چیه؟ آروم بودن من زبونزد بود. 

اما الان موهام سفید شده و عصبی شدم. بهم میگه تو چقدر عصبی ای..! 

خدایا دوستت دارم 💕💕💕
فدات ..خودم این چیزارو کشیدم میفهمم ک چی میگیو چقدر سخته  مخوای روانیت کنه ..بیخیال وسایل..وسا ...

هیچی مثل حرفای تو نمیتونست اینقدر آرومم کنه. 

ما زنا هی میشینیم غصه میخوریم. الان آقا گرفته تخت خوابیده... ولی من... 

غذا هم درست نمیکنم تا حالش جا بیاد. 

خدایا دوستت دارم 💕💕💕
هیچی مثل حرفای تو نمیتونست اینقدر آرومم کنه.  ما زنا هی میشینیم غصه میخوریم. الان آقا گرفته تخ ...

برو ی چیزی خودت بخور نزار هم روحت هم روانت از تو خالی بشه عزیزم

با غصه خوردن هیچی درست نمیشه 

خیلی خوشحال شدم ک آروم شدی ب چیزا خوب فکر کن ب خودت امید واری بده اگه بتونی بری بیرون بهش بگو و برو البته مستقیم ن فقط با صدا بلند بگو مثلا من می رم بیرون یا خونه مادرم یا خونه دوستم ..بهترم میشی