2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم خواهرشوهرم خیلی عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3311 بازدید | 115 پست
منم مثل شما بودم با خواهر شوهرم چون ازم کوچکتر بود مثل خواهر کوچکترم عاشقانه دوستش داشتم اونم برام م ...

انشالله که ما اینجور نشیم من همیشه حدوسط رو رعایت میکنم.حتی باخانواده خودم.هر چیزی متعادل‌..

بعدم بهرحال بحث پیش میاد

الان استاتر خودش الکی سخت میگیره واقعا یعنی چی طلا فلان و لباس فلان پوشیده خب گاهی خود خانم ها اول زندگیشون بلد نیستند درست رفتار کنند رو همه چیز حساسن آدم رو همه چیز گیر باشه خودش داغون میشه..

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
اتفاقا اصلا محل نداشتم فقط دوسال از زندگیم که بازی دادن من ناراحتم کرد 

غصشو نخور. از همین الان به خوشی های سالهای بعدت فکر کن. به نظر من هیچکس ارزش ناراحت کردن ادمو نداره. 

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنتی بیشعور...حیف یه جوری بود شرایط نتونستم حالشو بگیرم لعنت بهش... همسرم حالش بدشده بود تشنج خفیف ...

وا چه بی فرهنگ 

اصلا لزومی نداره جواب همه حرفاشونو بدی عزیزم فقط یه لبخند بهش بزن که بره پی کارش

انشالله همیشه خودت و همسرت سالم باشین

کسی که هیچ وقت نداشته منتظر بوده یهو اونایی که تو داریم بخر به نظرتون چیه؟؟؟ خدا زیادش کنه  من ...

حتما از طلا ها و لباس و گوشیت خوشش اومده خریده، حتما تو براش الگو بودی که از تو تقلید کرده، چه اشکالی داره خواهرشوهرت شبیه تو شه، من خیلی عروسا و دیدم که با خواهرشوهراشون لباساشونو ست میکنن، یک رنگ میپوشن، چون باهم صمیمی هستن 

این رفتار تو ادامه نده، بزار مثل تو باشه، به کسی بدبین نباش، زندگی رو از دید مثبت نگا کن، زندگی ارزش این کارارو نداره

دوستا منفقط خواستم درد و دل کنم 

چون واقعا روزهای سختی رو میگذرونم از بی پولی زندگیمون گرفته تا تنهایی تا بی کسی 

تا پر توقعی خانواده شوهر و اتیشی که هی دارن به زندگیمون میندازن 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
استارتر ناراحت نشو ولی اونی که حسوده تویی نه اون خواهر شوهرت هیچ بدی بهت نکرده. اصلا نفهمیدم چیکار ...

ولی خداییش رفتارشون درستم نبوده ی خواهر یامادر چجوری دلشون میاد برادرشون بچشون،عروسشون نداشته باشه نپوشه بعد اینا طلا اویزون کنن ب خودشون،،والا برادر ادم زن برادر ادم داشته باشه مایه سربلندیه اونا ک دستشون میرسه بایدکمک کنن این اداها چیه ک بدترکم محلی میکنن

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

ی چی بگم بخندین شب جمعه ای

ما عقد بودیم برام پالتو گرفتن خواهر شوهرم بچه بود گفت باااید برا منم بخرین تا صب براش خریدن

لاک و.... خرید عروسی هم رسم بود برام میخریدن اونم میخاس

نیم ست چاپ منم خرید

بعد ی مدت گفت ب ما چ داداش خونه نداره 

انقدر غصه میخوردم و اشک و... با شوهرم دعوا میکردیم سر اینا

الان دارم مبگم خندم گرفته چ چیزای الکی و مزخرفی بود و بی ارزش

نمیرم خونشون زیاد اگ روزی برم ساااااده میرم ک باز نگه میخام میخاام😜😜😜😜😜

هرچه کنیم ب خود کنیم.اسرا ۷
حتما از طلا ها و لباس و گوشیت خوشش اومده خریده، حتما تو براش الگو بودی که از تو تقلید کرده، چه اشکال ...

خیلی خوبه که خریده ایشالا بهترین بخره 

ولی قرار نیست مادرشوهرم عقده ها دخترش رو من خالی کنه قرار نیست تاوان سختی. زندگی دخترشو من بدم 

من اصلا بحثمسر لباس و طلا نیست ایشالا بهتر شو بخره  ولی از اون اول این اونا بودن که سر این چیز ...

خب واقعا این مای ناراحتی نداره هرچی سخت بگیری خودت اذیت میشی

فکر کن تو سلیقه ات خوب بوده از تو یاد گرفته😊

هنوز اول زندگیته یکم روند کار بلد نیستی سعی کن مشورت بگیری از آدم های دانا نه اونا که سعی میکنن آتشتو زیادتر کنن..برو مشاور مطمئن باش میگه این چیزا که گفتی قابل این نیستند که تو حرص بخوری..

همیشه به کارای خودمونم فکر کنیم چیزی نمیشه بنفعمونه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
وا چه بی فرهنگ  اصلا لزومی نداره جواب همه حرفاشونو بدی عزیزم فقط یه لبخند بهش بزن که بره پی کا ...

زنیکه بیشعورش بود دعوا راه مینداخت....منتظرم چن روز دیگه بگذره گله کنم از مادرشوهرم،اونم ک قشنگ میبره میزاره کف دستشون

والا مال من مجرده افعی ۷ سر...حالا عاشق شوهرمنو خوب زندگیمو میخوان میدونم....اما اصلا خوبی منو نمیخو ...

من اوایل فکر میکردم فقط برا من پیش اومده این مشکلات. وقتی دیدم گویا ۹۰٪ مردم این مشکلاتو دارن الان اصلا اهمیت نمیدم. فکر کن سال ۹۵ من شامپو میخریدم ۱۱۰ تومن. خواهرش میگفت همیشه اینجوری خرج میکردی؟؟ گفتم په نه په قبلا تو کپَر  زندگی میکردم، از وقتی با داداشت ازدواح کردم یهو به تمام رویاهام جامه عمل پوشوندم🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍
ی چی بگم بخندین شب جمعه ای ما عقد بودیم برام پالتو گرفتن خواهر شوهرم بچه بود گفت باااید برا منم بخر ...

خخخخخ شما کارت درست منم باید این کارو بکنم 

من اوایل فکر میکردم فقط برا من پیش اومده این مشکلات. وقتی دیدم گویا ۹۰٪ مردم این مشکلاتو دارن الان ا ...

این دیگه کارش از تیکه گذشته مستقیم میگه ،داداش اگ سر سفره یه لیوان اب دست زنت میدی منم انتطار دارم بهم بدی حالا فک کن اینو نامزد بودیم میگفت