2777
2789
عنوان

بدترين انتقامي كه از شوهرتون گرفتين چي بوده ؟(طنز)

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 93 پست
همه شون عاشقه ماشينشونن

اره انگار زنشونه بخدا بستگی به مدلشم ندارها دم به دقیقه میبره کارواش میگه کالسکه بچه رو نزار تو ماشین خاک میشه پاهاتو با کفش کثیف نزار رو لبه ی در نمیدونم انگار خونشونه من اینجوری میکنه میگم ندید بدید خسیس میگه هرچی بگی هستم فقط ماشینو کثیف نکن منم تا میتونم کثیف میکنم

محکم بشین دلم این دور اخره

اب ريخت روم كلي خنديد منم آبگوشت ريختم رو سرش 

البته بازم خنديد. هنوزم يادش مياد ميخنده 

موقع دعواي جدي هم بدترين انتقامي كه گرفتم آب جوش ربختم رو دستش دلم خيلي خنك شد ولي فرداش كه ديدم چيكار كردم و چي شده عين چي پشيمون شدم. بايد حلاليت بگيرم ازش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقشه مگه نه ؟؟؟؟

اره اره😅

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽