2777
2789
عنوان

بدترين انتقامي كه از شوهرتون گرفتين چي بوده ؟(طنز)

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته یه بار بد جور اذیتم کرد...با کارتش لباس سفارش دادم ۵۰۰ هزار...تا دو روز غذا نخورد حرص خورد

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
كجا؟!؟؟

حالا بماند مهم اینه که تا ۳ساعت با خودش مشعول بود شوهرم اصلا از کثیف کاری بدش میاد نقطه ضعفشم ادامسه همین هفته پیش ادامس بادکنکی خودم باد کردم ترکوندم تمومش چسبید به صورتش وای کارد میزدی خونش در نمیومد

محکم بشین دلم این دور اخره
از شوخي گذشته بعضي وقتا انقدر بدم مياد ازش كه تو راه پله دوس دارم با لگد پرتش كنم بميره،بعد از افكار ...

نه دیگه اینقدر انتقام...ولی من شوهرمو خیلی دوست دارم...کم حرصم میده...بیشتر من حرصش میدم😂😂😂😁😁😁😁

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
سرويسش كردي

اره خیلی😂

یکی دیگه ام به ماشینش خیلی حساسه منو پسرمم تا میشینیم همه چیشو بهم میریزیم یبار که پسرم اینقدر در داشبوردو باز و بسته کرد گفت میرم چسب میارم چسب میزنمش پسرم تا میشینه برف پاککنو میزنه راهنما میزنه ی اویز داره اونو کلا کند ازین جای گوشی داشت اونو دراورد کلا بهم ریخت ولی اینا انتقام‌نمیشه کار روزمره اس الان که دارم فکر میکنم میبینم چقدر مورد ازار قرار میگیره تو زندگیمون😁

محکم بشین دلم این دور اخره

اعصابم خورد بود از دستش داشتم دخترم تو روشویی میشستم مسواک باباش کشید انداخت تو آبهایی که زیر پاش جمع شده بود منم برداشتم گذاشتم سرجاش البته شستم قبلش . نه اینکه انتقام باشه ها ۳۶ هزارتومان پولش داده بود دلم نیومد بندازم دور😁😁😁😁😂

درضمن بعله ما بچمون تو روشویی میشوریم همونجاهم مسواک می‌زنیم  گفتم که ایش و اوش ملت بلند نشه 🤬🤬