2777
2789
میخوام

ایدی تلگرامتو بده

یه خواهشی فقط ازتون دارم                                                    تو این وضعیت جامعه معلوم نیس چند میلیون پدر هستن ک شرمنده خونوادشونن و بخاطر پول زندگیشون داره از هم میپاشه دیگه مثل قبل خونوادشون شاد و صمیمی نیست                        برای ظهور اقا ک واقعا نیاز داریم بهش ، برای ارامش دل همه پدر ها (مخصوصا بابای من ک تا ب امروز اینجوری  ندیده بودمش😔) برگشت شادی ب خونه ها با دلهای پاکتون صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خابیدم بیدار شدم دیدم ی نرخر بالاسرمه فکرکردم توهمه فرداش مامانم گفت خونتو عوض کن دسته بیل بالاسرت ب ...

نفهمیدم چی شد

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
چه گروهیه عزیزم؟ 

دوستی فقط خانوما از همه هم ویس میگیریم تا مطمین باشیم خانومن

یه خواهشی فقط ازتون دارم                                                    تو این وضعیت جامعه معلوم نیس چند میلیون پدر هستن ک شرمنده خونوادشونن و بخاطر پول زندگیشون داره از هم میپاشه دیگه مثل قبل خونوادشون شاد و صمیمی نیست                        برای ظهور اقا ک واقعا نیاز داریم بهش ، برای ارامش دل همه پدر ها (مخصوصا بابای من ک تا ب امروز اینجوری  ندیده بودمش😔) برگشت شادی ب خونه ها با دلهای پاکتون صلوات بفرستین
عزیزم منم میخوام بیام آیدی ندارم شما لینک ندارین؟ 

ایدی بسازبراخودت

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
نفهمیدم چی شد

ی مرد بالاسرم بود.واقعی نبود مثل روح بود .فکرکردم خابم.صبح مادرم گفت خونتو عوض کن از مابهترون داره.مامانمم دیدش

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
ی مرد بالاسرم بود.واقعی نبود مثل روح بود .فکرکردم خابم.صبح مادرم گفت خونتو عوض کن از مابهترون داره.م ...

وای مامانت پیشت بود؟ 

عزیزم منم میخوام بیام آیدی ندارم شما لینک ندارین؟ 

عزیزم لینک نمیتونم بزارم 

این ایدی منه 

Sara77mahgol@

بهم پیام بده ببرمت اونجا

وای مامانت پیشت بود؟ 

ارهرمنو بچه هام ردیفی کنار هم بودیم مادرم برعکس بالاسرم خابیده بود .دقیقا من دیدمش فکرکردم خابم .مادرم بیدار شد دید که رفت توی در.

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

تعداد پست: 212

منم یه شب تنها بودم تو پذیرایی خوابیده بودم نصف شب چشامو باز کردم برم  آب بخورم دیدم دورتا دورم زنهای چادرمشکی نشستن و بالای سرمم یه زن خم شده بود تو صورتم موهای بلندش ریخته بود تو صورتش جیغ زدم و بیهوش شدم صب که به هوش اومدم دیدم نزدیک آشپزخونه افتادم ....😰

ارهرمنو بچه هام ردیفی کنار هم بودیم مادرم برعکس بالاسرم خابیده بود .دقیقا من دیدمش فکرکردم خابم .ماد ...

خونه روعوض کردید؟