2777
2789

من از ادما بیشتر میترسم تا ج......یه شب خونه با پسر یک سالم تنها بودم حامله هم بودم پسرم کنارم خواب بود ساعت یک شب بود یه هو حس کردم یکی از دیوار پرید تو حیاط یواش نگاه کردم دیدم یکی تو باغ میچرخه سریع درارو چهار قفله کردم زنگ زدم پلیس شانس اوردم گشت نزدیک بودزود رسیدن یه مرد هیکلی زشت که قاتل فراری هم بود اینقدر ترسیدم که بچه تو شکمم سه روز تکون نخورد

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بارم بچه بودم خونه همون مامانبزرگم(خونه مامانبزرگم جن داره، همه حسش میکنن) داشتیم حرف میزدیم حرف جد پدری مادربزرگم شد خاله م یه چیزی گفت منم جد پدریو مسخره کردم

شب خواب بودم شنیدم یه پروانه بالای سرم داشت پرواز میکرد صداش خیلی زیاد بود نمیذاشت بخوابم، هی هرچی دستمو اینور اونور کردم هیچی نبود، صداش بود ولی خودش نبود

روبروی آشپزخونه خوابیده بودم

یهو دیدم یه مرد سفید پوش که یه دستمال سبز به سرش بسته ایستاده ورودی آشپزخونه داره نگام میکنه

زهره ترک میشدم، هی چشامگ بستم باز کردم دیدم بازم هست

مامانبزرگم خاله مو صدا کرد براش آب ببره دیدم خاله م قشنگ از مرده رد شد رفت آب آورد، اومد خوابید

فرداش گفتم بهش 

گفت من آب آوردم ولی هیچی تو آشپزخونه نبود

اونجا که گفت آب برده برا مادربزرگم فهمیدم خواب نبودم

هیچی دیگه، مادربزرگم برا اینکه نترسم گفت تو دیشب خان حسین(همون جد پدری) رو مسخره کردی، اومده بهت بگه منو مسخره نکن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
اره .دهروزه عوضش کردم از ترسم

ماشا الله چ مامان نترسی داری

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
عزيزم منم تو خصوصي برات فرستادم منتظرم اضافم كني

اضافت کردم عزیزم

یه خواهشی فقط ازتون دارم                                                    تو این وضعیت جامعه معلوم نیس چند میلیون پدر هستن ک شرمنده خونوادشونن و بخاطر پول زندگیشون داره از هم میپاشه دیگه مثل قبل خونوادشون شاد و صمیمی نیست                        برای ظهور اقا ک واقعا نیاز داریم بهش ، برای ارامش دل همه پدر ها (مخصوصا بابای من ک تا ب امروز اینجوری  ندیده بودمش😔) برگشت شادی ب خونه ها با دلهای پاکتون صلوات بفرستین
یه بارم بچه بودم خونه همون مامانبزرگم(خونه مامانبزرگم جن داره، همه حسش میکنن) داشتیم حرف میزدیم حرف ...

یا خدا یا جدسادات من بودم تاعمرداشتم خونه مامان بزرگم نمیرفتم 

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
عزیزم بهت پیام هم دادم

باشه گلم

یه خواهشی فقط ازتون دارم                                                    تو این وضعیت جامعه معلوم نیس چند میلیون پدر هستن ک شرمنده خونوادشونن و بخاطر پول زندگیشون داره از هم میپاشه دیگه مثل قبل خونوادشون شاد و صمیمی نیست                        برای ظهور اقا ک واقعا نیاز داریم بهش ، برای ارامش دل همه پدر ها (مخصوصا بابای من ک تا ب امروز اینجوری  ندیده بودمش😔) برگشت شادی ب خونه ها با دلهای پاکتون صلوات بفرستین