سلام دوستان همسر من وقتی دکتر میخواد دندوناشو درست کنه مشکل حالت تهوع پیدا میکنه و به بو هم حساس هست متاسفانه بخاطر همین موضوع نمیتونه دندوناشو درست کنه و راه درمانش گویا بیهوشی عمومی یا سدیشن هست ولی متاسفانه خیلی میترسیم از عوارض و خطراتش و هم هزینش تابحال کسی انجام داده اگه تجربه ای دارین لطفا راهنماییم کنید ممنونم.
من فکر نمیکنم عوارض و هزینه اش بیشتر از خراب شدن دندون باشه .اگه خرابی پیشرفت کنه کار به ایمپلنت بکش ...
درسته ولی حقیقتش بیهوشی ترس داره
بیشتر میخوام بدونم کی تجربشو داشته و دکترخوب بهم معرفی کنه و اینکه تو هربار بیهوشی چندتا دندون رو میشه درست کرد آخه بیهوشی انواع مختلفی داره کدومش بهتره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خیلی از سایت رو گشتم تا بهترین کلینیک دندون پزشکی رو پیدا کنم که توی سایت پزشکا چندتا از بهترین کلینیک ها رو پیشنهاد داده شما هم کلینیک رو می شناسید معرفی کنید.https://pezeshka.com/the-best-dental-clinic/