2777
2789

سلام دوستان 

من الان رفتم تو ده هفته 

جنینم تو ۸هفتگی رشدش متوقف شده و کلا قلبش متاسفانه تشکیل نشد 

تاالان دو سریه ۸تایی قرص میزوپروستول خارجی خوردم طبق تجویز پزشک 

هردوبار فقط ۲-۳ساعت خونریزی و دفع کمی عذر میخوام لخته داشتمو دیگه بعدش کلا قطع شد ،امروز که پنجشنبه اس تا شنبه صبر کنم برم بگم که میخوام کورتاژ کنم؟؟؟دیگه کلافه شدم جنین مرده دوهفته اس تو رحمم مونده😞 بارداری اولم بود  بنظرتون کورتاژ به رحمم اسیب نمیزنه

خدایا شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم گرمیجات زیاد بخور تا جنین دفع بشه کارت به کورتاژ نکشه 

خیییییلی گرمی خوردم عزیزم زعفرون و جوشونده و ... حتی خونریزیم ادامه پیدا نمیکنه و فقط چند ساعته!!! 

فکر کنم مجبورم کورتاژ کنم

خدایا شکرت 
من موقع خونریزی رفتم بیمارستان اونجا کمک کردن سقط کنم البته با آمپول

شما خونریریتون ادامه داشت؟؟؟ 

اخه برای من بعد از قرص چهارم شروع شد و فقط ۲-۳ ساعت خونریزی داشتمو تمام!!! حتی لکه بینی هم‌ندارم 

بنظرتون دلیلش چیه؟

البته لخته ازم دفع شد 

میشه بگید چجور متوجه شدین دفع کامل انجام شده عزیزم؟

خدایا شکرت 
خیییییلی گرمی خوردم عزیزم زعفرون و جوشونده و ... حتی خونریزیم ادامه پیدا نمیکنه و فقط چند ساعته!!!&n ...

ببین من آویشن و نعناع زنجبیل زعفران باهم دم کردم یه فلاسک خوردم اونوقت خونریزی شدید کردم دوتا لخته بزرگ دفع کردم ولی رفتم بیمارستان اونجا با سرم و آمپول بعد ۲ ساعت سقط کردم

ببین من آویشن و نعناع زنجبیل زعفران باهم دم کردم یه فلاسک خوردم اونوقت خونریزی شدید کردم دوتا لخته ب ...

بعدش هم خونریری ادمه پیدا کرد برای شما عزیزم؟

منم خیلی ازاین گرمیجات مصرف کردم 😓 

امپول فشار احتما تزریق کردن براتون 

خدایا شکرت 
همین دیروز عزیزم  دو سری ازین قرص خوردم دفع نمیشه که نمیشه

منم نتونستم با قرص سقط کنم کورتاژ شدم یکروز صبر کردن نشد

ولی سعی کن کورتاژ نشی تا شنبه طناب بزن داروی گیاهی دم کن بخور اگه نشد برو بیمارستان

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
شما خونریریتون ادامه داشت؟؟؟  اخه برای من بعد از قرص چهارم شروع شد و فقط ۲-۳ ساعت خونریزی داشت ...

عزیزم‌من جنین کامل سقط کردم خودم دیدمش ۱۲ هفته بودم ولی جفت کامل دفع نشد با سونو بقایا دیده شده که هر کار کردن دفع نشد مجبور به کورتاژ شدم ،شما الان از پله بالا پایین برو طناب بزن چیزای که گفتم بخور ان شالله همش باهم دفع شه راحت شی