2777
2789
عنوان

سقط با قرص داشتم ممکنه بیاید لطططفا

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 31 پست
منم نتونستم با قرص سقط کنم کورتاژ شدم یکروز صبر کردن نشد ولی سعی کن کورتاژ نشی تا شنبه طناب بزن دار ...

حتما عزیزدلم ممنون من همه کار کردم پله و ...  

میگم من شنیدم کورتاژ اگر پزشک ماهر باشه مشکلی ایجاد نمیکنه...درسته؟ دلم میخواد برم کورتاژ رحمم تمیزه تمیز شه وقتی قرص حتی تکونمم نمیده 😭

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌من جنین کامل سقط کردم خودم دیدمش ۱۲ هفته بودم ولی جفت کامل دفع نشد با سونو بقایا دیده شده که ه ...

اره منم شنیدم خیلیا حتی باقرص هم نتونستن کامل دفع کنن و کارشون به کورتاژ رسیده...ممکنه یه کوچولو لطف کنید از تجربه کورتاژ بگید؟صددرصد رحم پاکسازی میشه؟درد داره؟بستری شدین عزیزم؟

خدایا شکرت 
حتما عزیزدلم ممنون من همه کار کردم پله و ...   میگم من شنیدم کورتاژ اگر پزشک ماهر باشه مش ...

عزیزم با کورتاژ هم ممکنه بقایا بمونه من فقط برا بقایا کورتاژ کردم ولی باز دوسانت بقایا مونده بود چون دکتر میگفت چند هفته مونده میچسبن و دکتر باید احتیاط کنه اخه دوربین هم که نداره همین جوری کار میکنن پ مطمئن نباش با کورتاژ رحمت تمیز شه سعی کن خودت سقطش کنی

یه داروی گیاهی هست بهش میگن عروسک پشت پرده امتحانش کن 

توهمین سایت یه خانمی میگفت شب ساقه جعفری گذاشتم توواژنم صبح سقط کردم

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
اره منم شنیدم خیلیا حتی باقرص هم نتونستن کامل دفع کنن و کارشون به کورتاژ رسیده...ممکنه یه کوچولو لطف ...

عزیزم من همون روز خونریزی بستری شدم و دوساعت بعدش سقط کردم ولی تا۴ روز سعی کردن بقایا دفع شه که نمیشد اخرش کورتاژ شدم اونم با بیهوشی کامل بعدش هم درد خفیف هس چند ساعت بعدش هم مرخص شدم

عزیزم با کورتاژ هم ممکنه بقایا بمونه من فقط برا بقایا کورتاژ کردم ولی باز دوسانت بقایا مونده بود چون ...

وای جدی😓😓فکر میکردم با کورتاژ کاااامل برطرف شه 

بخدا خسته شدم دیگه بعد چن سال درمان باردار شدم حالام اینجور...خدا نکنه بمونه دیگه رمق ندارم 

خدایا شکرت 
عزیزم من همون روز خونریزی بستری شدم و دوساعت بعدش سقط کردم ولی تا۴ روز سعی کردن بقایا دفع شه که نمیش ...

عزیزم ممنونم از توضیحاتت 

امیدوارم منم بعد از کورتاژ دیگه نخوام قرص بخورمو  کامل برطرف شه 

خدایا شکرت 
پنج تا واژینال استفاده کنی یعنی هزار گرم بعد همه رو باهم بذار ن تیکه تیکه

۵ تا باهم؟؟؟ پس چرا دکترم اینجوری گف 

تاحالا ۱۶ تا استفاده کردم زبونم باد کرد از بس زیر زبونی گذاشتم

خدایا شکرت 
میخرم عزیزم ممنون  سافه جعفری تازه؟ میترسم اخه 😢

آره ترس نداره که ازقرص سقط که بدترنیس

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
۵ تا باهم؟؟؟ پس چرا دکترم اینجوری گف  تاحالا ۱۶ تا استفاده کردم زبونم باد کرد از بس زیر زبونی ...

زیر زبونی برا معده آن خیلی خطرناک بوده اجی 

شاید فک کرده اینجور دفع بشه

ولی همینی ک بهت گفتم انجام بده.بذار یکی دوروز دیگه اگه میبینی نمیتونی