2777
2789
عنوان

پری دربارداری ...!!!

234 بازدید | 27 پست

دوستان من کلی علائم داشتم قبل پری 

هیچوقتم لک بینی نداشتم 

ی دوسه روزی لک تیره دیدم  بعد پری اومد 

ی روز اومد عادی

قطع شد باز اومد😑

هنوز علائمو دارم،خستگی ،تنگی نفس ،حساسیت ب بوی غذا ...

الان نمیدونم چی  ب چیه؟ امکان داره باشم؟ 

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن بیبی چک میبینم دگ حالم بد میشه از بس این نحس  حالمو کرفته 🙁ولی چشم میزنم 

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

من خودم لک لانه گزینی دیدم حوالی روزای پریودم ولی خیلی کمو جزعی بود درحدی بود ک حتی لباس زیرمم کثیف نمیکرد با دستمال کاغذی پاک میکردم دیده میشد اونم دوسه بار درد پریودم داشتم یکم فک میکردم پریود میشم ولی خب عقب افتاد بعد بی بی چک زدم حامله بودم

منم این شد بودم روز موعدم لکه بینی داشتم ولی نیاز به پد نداشت

امروز بی بی زدم مثبت شد حالا شنبه می‌خوام برم ازمایش

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

اصن بیبی چک میبینم دگ حالم بد میشه از بس این نحس  حالمو کرفته 🙁ولی چشم میزنم

عزیزم❤❤ میفهمم حالتو منم پنجمین ماه اقدامم باردار شدم چنبار ماهای قبل زدم منفی میشد فک میکردم دیگ هیچوقت بی بی چک مثبتو نمیبینم ولی اون ماه ک حامله شدم همچین ک تست کردم دوخط پررررنگ باورم نمیشد عزیزم اصلا ناامید نشو انقد زود غافل گیر میشی ک 😍😍

منم این شد بودم روز موعدم لکه بینی داشتم ولی نیاز به پد نداشت امروز بی بی زدم مثبت شد حالا شنبه می‌ ...

ای جان مبارکه 😍

من بعد لک اخه ی روز پری شدم ،درصورتی ک پریام ۳-۴ روزس ولی یروزه قطع شد

عزیزم❤❤ میفهمم حالتو منم پنجمین ماه اقدامم باردار شدم چنبار ماهای قبل زدم منفی میشد فک میکردم دیگ هی ...

ای جانمممم 😍😍😍

مرسی عزیزم ایشاالله همینطوز میشه😍❤️

من خودم لک لانه گزینی دیدم حوالی روزای پریودم ولی خیلی کمو جزعی بود درحدی بود ک حتی لباس زیرمم کثیف ...

برامن لک لانه گزینی نبوده پس قطعا 😢اگر بود ک بعدش  اون یروزو پری نمیشدم😣

ای جان مبارکه 😍 من بعد لک اخه ی روز پری شدم ،درصورتی ک پریام ۳-۴ روزس ولی یروزه قطع شد

ممنون عزیزم 😍

من پریودم شیش روزس ولی لک ببینم فقط ۴ روزه بود

یه بی بی بزن 

ایشالا که بارداری گلم 😍

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد