2777
2789
عنوان

دلیل زن صاحبخونمون چی میتونه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 80 پست
بدون دعوا با شوهرت صحبت کن همین .اگه شوهرت جونه که مطمعن باش یه زن 50ساله واسش جذابیتی نداره اونم تو ...

شوهرمن 37سالشه ولی ازاین میترسم که به خاطرپول جذبش بشه.همسایه ماازشوهرش طلاق گرفت چون پول داشت یه پسرهمسن پسرخودش گرفتش خیلی ازاین چیزامیشه متأسفانه

باهات موافقم ولی این صاحبخونه مازیادخونه نیست هربارمیادهمش خونه مادرشه ولی وقتایی هم که هست همش دعوا ...

ما همش دم خونه هست به خدا خسته شدم مرم میام در دره چشم میندازه بهمون .

میا. جلو شوهرم حال و احوال اصلا یه وضعی شوهرم سرش میندازه پایین 

شما حساس نشو ولی نظارت داشته باش

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما همش دم خونه هست به خدا خسته شدم مرم میام در دره چشم میندازه بهمون . میا. جلو شوهرم حال و احوال ا ...

فکرش دیونم کرده بخدا.من میگم اخه شوهرم که صبح میره شب میادمن ازکجابدونم چه میکنه

فکرش دیونم کرده بخدا.من میگم اخه شوهرم که صبح میره شب میادمن ازکجابدونم چه میکنه

منم همین .من احترام خاصی به خانمای مطلقه دارم خودمونم تو فامیل داریم قصد جسارت نداشتم که اون خانم جبهه گرفت .

ولی این خانم یه جوریه من درکش نمیکنم حس ششم میگه بازیگره میخواد خودشو نشون بده منم اخه صبح تا شب دم در خنده های بلند حالم ازش بهم میخوره 

فک کنم معتاد چیزی باشه 

کی بشه بهمن ماه بشه خالی کنیم 

قربون دغدقه ات !!

نه عزیزم من دغدغه های دیگه هم دارم ازدل من خبرخبرداری شما؟پس قضاوت نکن چون من هرسازی زده شوهرم رقصیدم دوست ندارم تودوستوغریبه کوچیک بشم

منم همین .من احترام خاصی به خانمای مطلقه دارم خودمونم تو فامیل داریم قصد جسارت نداشتم که اون خانم جب ...

خوب وبدهمه جاهست چه مطلقه چه شوهردار.میفهممت ادم خیلی اذیت میشه

خوب وبدهمه جاهست چه مطلقه چه شوهردار.میفهممت ادم خیلی اذیت میشه

اره ...اونوقت اون خانم به من میگه تربیت نداری چقه بیشعورن بعضیا ....

نمیفهمن ادم تو چه شرایطی هست وقتی داری با چشم لوندی یه زن رو جلو شوهرت میبینی میتونی خودتو کنترل کنی .

بگی کاری به شوهرم نداره مثل احمقا 

عزیز دلم چشم بهم بزنی باس بیایم تاپیک بزنیم بهمون خیانت شد 😂😂😂

حالاجالبه خودشونم یکی ازدغدقه هاشون که تایپیک میزنن خانم همسایشونه اونوقت به مامیگن

حالاجالبه خودشونم یکی ازدغدقه هاشون که تایپیک میزنن خانم همسایشونه اونوقت به مامیگن

اره ناراحت شدم اینجور گفت .و به تربیت من بی احترامی کرد ولی بی خیال شدم گفتم شاید من بد گفتم به هر حال شعور هر کسی یه جوره .

عزیزم بی خیالی نکن ....مراقب زندگی ات باش دیدی که تاپیکا همش خیانته .

اره ناراحت شدم اینجور گفت .و به تربیت من بی احترامی کرد ولی بی خیال شدم گفتم شاید من بد گفتم به هر ح ...

منم ازهمین میترسم بادوتابچه اونوقت چکارکنم

منم ازهمین میترسم بادوتابچه اونوقت چکارکنم

انشالله که چیزی نمیشه ...ولی بذار خانم صابخونه ات بفهمه دو دستی شوهرتو چسبیدی 

ولی جلو شوهرت حساسیت خرج نده نقطه ضعف بشه 😎

انشالله که چیزی نمیشه ...ولی بذار خانم صابخونه ات بفهمه دو دستی شوهرتو چسبیدی  ولی جلو شوهرت ح ...

ممنون ازهمفکریت دوستم خیلی این چندوقته عذاب کشیدم