2777
2789
عنوان

باید چند کیلو بشم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 97 پست
اوه نه😱😱جون من جلوشو بگیر😭😭😭 دیگه نزار حتی یک کیلو هم به وزنت اضافه بشه😟حیفی به خدا

من حجم غذام رو نصف کردم ولی این فقط باعث شد سرعت چاق شدنم کم بشه 😐 انقدر هم بد چاق شدم که حد نداره... شما ازدواج کردین و با زایمان؟

کیمیاگر شده ام ...
من حجم غذام رو نصف کردم ولی این فقط باعث شد سرعت چاق شدنم کم بشه 😐 انقدر هم بد چاق شدم که حد نداره. ...

من تو زایمان و تا ۶ماه بعدش عالی بودم😢بعد از زایمان۶۳کیلو بودم😍

پسرم۶ماهش بود که پدرم فوت کردن😢خیلی شوکه شدم و افسرده شده بودم فقط هم با خوردن آروم میشدم😑شده بودم۹۰کیلو،سایزم۴۸بود

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حجم غذام رو نصف کردم ولی این فقط باعث شد سرعت چاق شدنم کم بشه 😐 انقدر هم بد چاق شدم که حد نداره. ...

راستی ازمایش دادی؟شاید تیروعیدت کم کاره؟

من تو زایمان و تا ۶ماه بعدش عالی بودم😢بعد از زایمان۶۳کیلو بودم😍 پسرم۶ماهش بود که پدرم فوت کردن😢خ ...

روحشون شاد مشکل اینجاست که من هنوز مجردم با این اوضاع و وزن!

کیمیاگر شده ام ...
روحشون شاد مشکل اینجاست که من هنوز مجردم با این اوضاع و وزن!

ممنون گلم😘

تو همین الان پاشو برو دکتر و آزمایش بده

یکی از دوستای منم مث تو بود هر کاریم میکرد لاغر نمیشد آخرش آزمایش داد معلوم شد بخاطر تیروعیدشه

همش دو کیلو؟نه بابا من خودم تا چها پنج کیلو کم و زیاد نشم معلوم نمیکنه😁اگه شش کیلو بیاد رو وزنت تو ...

خخخخخخخ آره بخدا من حتی یک کیلو هم چاق بشم نشون میده ، ۶ کیلو ک کلا آدم سابق نمیشم 😂😂😂😂😂😂

سوالاتی که راجع به کیک خامه و معمولی دارین بپرسین پاسخگو هستم 💜💜💜
گفتم که ازمایش دادم عزیزم مشکلی نداشتم 

دیدم گلم خدارو شکر😘

برنامه مانکن و از بازار دانلود کن و شروع کن ،کالری شماری برای وزنای بالا خیلی خوب جواب میده

دیدم گلم خدارو شکر😘 برنامه مانکن و از بازار دانلود کن و شروع کن ،کالری شماری برای وزنای بالا خیلی ...

من کرفس رو دانلود کردم ولی بیشتر از ۲ رو روز نتونستم ادامه بدم

کیمیاگر شده ام ...
خیلی لاغرمیشه من ۵٧خیلی لاغربودم ۶۵باشم خوب میشم الان ۶٠ قدمم ١٧۵

خب منم با قد ۱۷۰ و وزن ۶۰ لاغر نبودم فقط متناسب بودم باز چربی داشتم

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند