_ar_am_ مدیر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 379 عنوان باید چند کیلو بشم🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 97 پست من الان رژیمم قدم ۱۷۳ و ۷۰ کیلومه نمیدونم چند کیلو باشم🙄میخوام در حدی برسم که هیچ چربی اضافه ای نداشته باشم مخصوصا من که پهلو دارم! 1398/07/11 | 12:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahra_f عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 8858 اوه نه😱😱جون من جلوشو بگیر😭😭😭 دیگه نزار حتی یک کیلو هم به وزنت اضافه بشه😟حیفی به خدا من حجم غذام رو نصف کردم ولی این فقط باعث شد سرعت چاق شدنم کم بشه 😐 انقدر هم بد چاق شدم که حد نداره... شما ازدواج کردین و با زایمان؟ کیمیاگر شده ام ...
سارابانووووو عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 9883 من حجم غذام رو نصف کردم ولی این فقط باعث شد سرعت چاق شدنم کم بشه 😐 انقدر هم بد چاق شدم که حد نداره. ... من تو زایمان و تا ۶ماه بعدش عالی بودم😢بعد از زایمان۶۳کیلو بودم😍پسرم۶ماهش بود که پدرم فوت کردن😢خیلی شوکه شدم و افسرده شده بودم فقط هم با خوردن آروم میشدم😑شده بودم۹۰کیلو،سایزم۴۸بود تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
سارابانووووو عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 9883 من حجم غذام رو نصف کردم ولی این فقط باعث شد سرعت چاق شدنم کم بشه 😐 انقدر هم بد چاق شدم که حد نداره. ... راستی ازمایش دادی؟شاید تیروعیدت کم کاره؟ تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
sahra_f عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 8858 من تو زایمان و تا ۶ماه بعدش عالی بودم😢بعد از زایمان۶۳کیلو بودم😍 پسرم۶ماهش بود که پدرم فوت کردن😢خ ... روحشون شاد مشکل اینجاست که من هنوز مجردم با این اوضاع و وزن! کیمیاگر شده ام ...
sahra_f عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 8858 راستی ازمایش دادی؟شاید تیروعیدت کم کاره؟ بله کلی ازمایش و تیرویید هم دادم. مشکلی نبود کیمیاگر شده ام ...
سارابانووووو عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 9883 روحشون شاد مشکل اینجاست که من هنوز مجردم با این اوضاع و وزن! ممنون گلم😘تو همین الان پاشو برو دکتر و آزمایش بدهیکی از دوستای منم مث تو بود هر کاریم میکرد لاغر نمیشد آخرش آزمایش داد معلوم شد بخاطر تیروعیدشه تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
سارابانووووو عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 9883 بله کلی ازمایش و تیرویید هم دادم. مشکلی نبود خب خدارو شکرروز چن کالری میخوری؟ تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
sahra_f عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 8858 ممنون گلم😘 تو همین الان پاشو برو دکتر و آزمایش بده یکی از دوستای منم مث تو بود هر کاریم میکرد لاغ ... گفتم که ازمایش دادم عزیزم مشکلی نداشتم کیمیاگر شده ام ...
عشق_اکلیلی عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 3439 همش دو کیلو؟نه بابا من خودم تا چها پنج کیلو کم و زیاد نشم معلوم نمیکنه😁اگه شش کیلو بیاد رو وزنت تو ... خخخخخخخ آره بخدا من حتی یک کیلو هم چاق بشم نشون میده ، ۶ کیلو ک کلا آدم سابق نمیشم 😂😂😂😂😂😂 سوالاتی که راجع به کیک خامه و معمولی دارین بپرسین پاسخگو هستم 💜💜💜
سارابانووووو عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 9883 گفتم که ازمایش دادم عزیزم مشکلی نداشتم دیدم گلم خدارو شکر😘برنامه مانکن و از بازار دانلود کن و شروع کن ،کالری شماری برای وزنای بالا خیلی خوب جواب میده تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
سارابانووووو عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 9883 خخخخخخخ آره بخدا من حتی یک کیلو هم چاق بشم نشون میده ، ۶ کیلو ک کلا آدم سابق نمیشم 😂😂😂😂😂😂 چی بگم خواهر😁 تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
sahra_f عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 8858 خب خدارو شکر روز چن کالری میخوری؟ اندازه نمیگیرم ولی بعد از اینکه حجم غذام رو کم کردم به بار اندازه گرفتم بالای ۲۰۰۰ بود کیمیاگر شده ام ...
sahra_f عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 8858 دیدم گلم خدارو شکر😘 برنامه مانکن و از بازار دانلود کن و شروع کن ،کالری شماری برای وزنای بالا خیلی ... من کرفس رو دانلود کردم ولی بیشتر از ۲ رو روز نتونستم ادامه بدم کیمیاگر شده ام ...
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27274 خیلی لاغرمیشه من ۵٧خیلی لاغربودم ۶۵باشم خوب میشم الان ۶٠ قدمم ١٧۵ خب منم با قد ۱۷۰ و وزن ۶۰ لاغر نبودم فقط متناسب بودم باز چربی داشتم همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند