2777
2789
عنوان

باید چند کیلو بشم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 97 پست
من الان ۵۳ام خیلی راضیم قدم ۱۶۵ ، فک کنم ۵۵ بشم خیلی توپر میشم

همش دو کیلو؟نه بابا من خودم تا چها پنج کیلو کم و زیاد نشم معلوم نمیکنه😁اگه شش کیلو بیاد رو وزنت تو پر میشی

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی از دوستا با اپلیکیشنای ورزشی ۳سانت قدش اضافه شد ۱۹سالشه میخوای عکسه اپه رو بزارم

اوهووووم بزار

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

بسکتبال و که دوستمون گفت واقعا حرف نداره😍من خودم قبلا کار میکردم😊 این برنامم خوبه از گوگول پلی دا ...

ممنونم عزیزم❤️❤️❤️❤️

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

واقعا افرین به ارادتون، تازه اگه بدونین من فقط توی حدود ۱۴ ماه تبدیل به این شدم دیگه شاخ در میارین!! ...

مث من😟😟😟منم تو یکسال ۲۸کیلو اضافه کرده بودم😣😣پرخوری عصبی دارم متاسفانه،

درکت میکنم

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
باید ۵۷ بشی

خیلی لاغرمیشه من ۵٧خیلی لاغربودم ۶۵باشم خوب میشم الان ۶٠ قدمم ١٧۵

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜