2777
2789

من از دیروز لکه بینی دارم 36 هفته و 5 روزمه بعد نزدیکی خیلی کوتاه مدت داشتم بعد ب دکترم گفتم گف برو نوار قلب بده نوار قلب ک دادم گف نگران نباش همه چی خوبه شاید دیواره رحمت زخم شده باشه هنوزم لکه بینی دارم من شکمم یجوری درد میکنه حتی پاهام عین درد پریودی خواهشا کمکم کنین نگرانم

هعی روزگار🚬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش،عزیزم..استرس،خودش خطرناکه

استراحت کن و کار سنگین انجام نده.. انشاالله چیزی،نیست

اگه لکه بینیت زیاد شد برو دکتر 

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین

عزیزم سونو دادی؟

استراحت مطلق داشته باش.من جات بودم میرفتم بیمارستان.شوخی که نیست هفته 36 هستی خیلی مهمه

آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن .... !
اخه هفته 36 ک زایمان زود رسه

زایمان زودرس هست اما اگه به موقع بری آمپول ریه میزنن یا یک هفته نگهت میدارن تا سی و هفت هفته ت پر بشه زایمان کنی

بالای ۳۷ هفته بچه کامله

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین
عزیزم سونو دادی؟ استراحت مطلق داشته باش.من جات بودم میرفتم بیمارستان.شوخی که نیست هفته 36 هستی خیلی ...

دکتر گف نگران نباش منم یخورده بیخیالم صب ک بیدار شدم روم ب دیوار رفتم دستشویی یه لحظه درد بدی گرف شکمم

هعی روزگار🚬