2777
2789
عنوان

آیا لابیاپلاستی با بیهوشی است

855 بازدید | 7 پست

-----------------------------------------------------------------

در عمل می توان با کمک جراحی لابیامینورها می توان لابیا مینور شخص کوچک کرد و تیرگی های لابیاها را از بین برد ، همچنین حالت غیرقرینگی لابیاها را میشه اصلاح کرد.

عمل لابیاپلاستی معمولا با بی حسی موضعی انجام می شود ، اما در مواردی که سایز لابیاها بزرگ است و در کنار عمل لابیاپلاستی نیاز به انجام چندین عمل نظیر عمل تنگ کردن واژن ، بالا کشیدن مثانه ، تزریق چربی و … است ، لابیاپلاستی را با بی هوشی انجام می دهند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب 

عزیزم من خودم می ترسیدم که با بی هوشی چون برای عمل بینی ام خیلی دیر به هوش اومدم می ترسیدم برم این عمل انجام بدم به خاطر همین رفتم تحقییق کردم دیدم نه با بی هوشی نیست و با بی حسی ترسم ریخت خواستم بقیه ام بدونن

سلام به همه دوستان. قبل از هرچیز بگم که اینایی که میان میگن خواهرم عمل کرده.. مادرم عمل کرده..دخترخالم عمل کرده پیش فلانی و خیلی راضیه، منشی و آشنای همون فلانی هستن. من هم عمل تنگی واژن رو انجام دادم هم لابیا و هم تزریق چربی. اول اینکه دو هفته نمیتونستم بشینم از درد.. تا یکماه هم درد و خارش دیونم کرده بود و در نهایت تا سه ماه اول رابطه نمیشه داشت از درد و اینکه حس از بین میره و در طی چند ماه ، آروم اروم برمیگرده.

یه نکته دیگه اینه که وقتی مثلا میگن میشه بیست میلیون ، شما روی چهل میلیون حساب کنین. بیخودی شب نگه میدارن تو آی سیو تا پول بیشتری بگیرن.

حالا با ذهن باز تصمیم بگیرین.