نیمهگمشده مدیر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 1510 عنوان خوش به حالتون عشق دارید خواستگار دارید | مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 48 پست من که قفل قفل هست 1398/07/11 | 08:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق_طبیعت عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 13902 ازدواج خیلی خوبه ولی به یه آدم خوب و سر به راهکاش من به عقب برمیگشتم و عجله نمیکردم کمی دیرتر ولی با ادم اشتباهی ازدواج نمیکردم
خانوممعلم عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 1908 عشق نداری برو گروه اینا با یکی بحرف خیلیا همینجوری با عشقشون اشنا شدن وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃
عاشق_طبیعت عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 13902 خب به نظرم برو بگو برات باطل کنن وای خدا چرا بعضیا همچین کارایی میکنن😠 من واسه دشمنمم دلم نمیاد
almaseabi887 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 764 بستن که اون که مطعمنم هزار تا سوره ی فتح به یک قفل بسته بخونید بعد به نیت باز شدن بختتون بازش کنید اون میلش رو هم با چکشی چیزی کج کنید که دیگه بسته نشه،کلیدشم بندازید دور
arilgirl عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 5816 نگو خواهر برا من هشت قفل بود از وقتی فرهنگیان قبول شدم پسر عمم هم اومد خواستگاریم😑 عزیزم . ۱۸ ساله که نمیگه من قفلم یا نه .خیلی زوده برا این حرف .
عاشق_طبیعت عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 13902 هزار تا سوره ی فتح به یک قفل بسته بخونید بعد به نیت باز شدن بختتون بازش کنید اون میلش رو هم با چکشی ... 🙄😁
خانوممعلم عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 1908 عزیزم . ۱۸ ساله که نمیگه من قفلم یا نه .خیلی زوده برا این حرف . گلم هم سنای من همشون ازدواج کرده بودن ولی من بااینکه قیافمم بد نبود یه خواستگار نداشتم نوزده سالمه هیجده سالم نیس وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃
عاشق_طبیعت عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 13902 عزیزم . ۱۸ ساله که نمیگه من قفلم یا نه .خیلی زوده برا این حرف . اره خدایی😁
22autumngirl عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 6075 من واسه دشمنمم دلم نمیاد منم همینجور اخه چی میشه یه نفر میره دنبال دعا و بستن بخت برای اذیت کردن یه نفر دیگه چه جوری دلش میاد بد از اون اونی که کارش دعا نوشتنه 🙁 تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
بـانـوی_لـر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 1299 من هم عشق دارم هم شوهرولی دو شخصن ک من ب عشقم نرسیدم بلکه شوهرم ب من رسید😐ازدواج ی چیز مزخرفع هیجا خونه بابا نمیشه 😍 ﻣﻦ ﯾﮏ ﺁﺭﯾﺎﯾﯽ ﺍﻡ،ﺍﻫﻮﺭﺍﻣﺰﺩﺍﯼ ﻣﻦ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺗﺒﺎﺭ ﮐﻮﺭﻭﺷﻢ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻫﻢ ﺣﺴﯿﻦ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﺳﻼﻡ) ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺩﯾﺎﺭ ﺁﺭﺷﻢ، ﻭﻟﯽ ﮐﻤﺎﻧﺪﺍﺭ ﻣﻦ ﻣﺴﻠﻢ ﺍﺑﻦ ﻋﻘﯿﻞ ﺍﺳﺖ.ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭﯾﻢ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯽ ﺍﺳﺖ ،ﻭﻟﯽ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﺤﺮﻣﯿﻦ ﺍﺳﺖ.ﺷﺎﻩ ﻋﺒﺎﺱ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻩ ﻣﻦ ﻋﺒﺎﺱ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ (ﻉ) ﺍﺳﺖ.ﺁﺭﯼ ﻣﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻋﺎﺷﻖ ﮐﺎﻭﻩ، ﻣﺪﯾﻮﻥ ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ ،ﻭﻟﯽ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﻡ ﻣﺤﻤﺪ ﺍﺑﻦ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ (ﺹ) ﺍﺳﺖ.قدﻣﺖ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺍﺯ ﻣﺎﻭﺭﺍﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﻗﺪﻣﺖ ﺁﻥ ﻣﯿﻨﺎﺯﻡ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻼﻡ ﻣﻮﻻﯾﻢ ﺣﯿﺪﺭﮐﺮﺍﺭ،ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼﻡ)ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ.ﺁﺭﯼ ... ﻣﻦ ﯾﮏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻭ دوست ندارم ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ؛ ﺑﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺗﻢ ﺿﺮﺑﻪ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ..من_یک_آریایی_مسلمانم💙کاربری دوم🤢
arilgirl عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 5816 گلم هم سنای من همشون ازدواج کرده بودن ولی من بااینکه قیافمم بد نبود یه خواستگار نداشتم نوزده سالمه ه ... سر یه سال معامله رو به همنزن😂😂
خانوممعلم عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 1908 سر یه سال معامله رو به همنزن😂😂 😂😂👊 وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃
عاشق_طبیعت عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 13902 منم همینجور اخه چی میشه یه نفر میره دنبال دعا و بستن بخت برای اذیت کردن یه نفر دیگه چه جوری دلش میاد ... آدم باید واسه دشمنشم دعا کنه خیلی عجیبه برام بستن بخت .اصلا تو کتم نمیره