2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار تو دختریم خالم اینا اومدن خونمون من شیشه شیر بچشو کف رفتم تو اتاقم باهاش ابمیوه خوردم فکر کردم درب قفله یهو خالم اومد دید بیچاره به رومم نیورد..واای من داشتم آب میشدم      

😐با ي پرايد سفيد رفتم بيرون

سرراه به راننده گفتم نگه دار سوپر خريد دارم

بعداز خريد خييييلي شيك رفتم سوار ي جي ال ايكس نقره اي شدم

با پرويي ب راننده گفتم بريم لطفا🤦🏼‍♀️

داشتيم ميرفتيم لطفا يهو ديدم راننده پرايد خشتك درانيده داره مياد سمتم يادم اومد چ خبره🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ديگه ب اون اژانس هييييچوقت زنگ نزدم

همین دوسه ساعت پیش با همسرم و پسرم رفتیم پیاده روی شبانه بعد ما طبقات هستیم هرچیسه تا اسانسورو زدیم نیومد بالا دوتا که خراب بود یکیشم گیر بود تو همکف خلاصه با پله رفتیم دیدیم جلوی درش یه ساک گذاشتن بسته نشه توشم پر چمدون و اینا یهو همسرم به نگهبان ساختمون گفت اینو کدوم بیشعوری اینجوری کرده دیدیم نگهبان داره چشم و ابرو میاد نگو مرده صاحب اون لوازم پشت سرمون بود گفت اقا باور کنین بیشعور نیستم وسایلم زیاد بود.هم ما آب شدیم هم من دلم خنک شد خب وسایلتو بذار بیرون اسانسور نوبتی ببر😠😠

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
😐با ي پرايد سفيد رفتم بيرون سرراه به راننده گفتم نگه دار سوپر خريد دارم بعداز خريد خييييلي شيك رف ...

اون چرا راه افتاد اخه😂😂😂😂😂😂

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟