2777
2789
عنوان

آی وی اف با وجود اضافه وزن

3311 بازدید | 15 پست

سلام خانما

من مشکلم تنبلی تخمدان و بسته بودن یه لوله هست و کلا یه تخمدان دارم البته لوله تخمدان سمت چپم بازه و سمت راستی هم لوله ش بسته ست هم خودش نیست تو سونو دیده نمیشه متاسفانه.

همسرم هیچ مشکلی نداره

الان ۸ ساله که من باردار نمیشم و کلا تا به حالم نشدم، همه کار انجام دادیم هر دارویی بگین خوردم و آمپول تزریق کردم ،آی یو آی هم یه بار رفتم.

الان وقت آی وی اف دارم و ذخیره تخمدانم ۱.۷ هستش، سوالم اینه که وزنم بالاست و کسی بوده با این شرایط با آی وی اف جواب گرفته باشه، الان رژیم البته شروع کردم ولی انقدر استرس دارم که هی ول میکنم 😭

حتی تا به حال سقط هم نداشتم که دلم خوش باشه که حداقل نازا نیستم خیلی استرس دارم🥺

عزیزم ببخشید من نمیتونم راهنماییت کنم نمیدونم اینا چی هست.ولی منم تنبلی تخمدان دارم  چندماه یکبار پریود میشم الان نزدیک ۱ ساله نشدم حتما باید قرص و امپول بزنم تا پری بشم.اصلا هم جلوگیری نداریم ولی حامله نمیشگ

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما منم ۱۳ سال درگیرشم با دوتا سقط و سه بار ای وی اف منفی و کلیم دارو و امپول نشد که نشد البته ۴ سال اولم خودم نمیخواستم تا بلاخره رسیم به ۹۵ و دکترم گفت باید کم کنی تا ای وی افت کنم منم ۶ ماه رژیم و ورزش پیاده روی و دو اهسته هر روز رسیدم ۷۸ و خدا خواست و طبیعی باردار شدم شمام شده ۵ کیلو کم کنین خیلی تاثیر داره؛ رژیمم همه چی میخوردم با کالری خودم بیشترم پروتئین

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
خانما منم ۱۳ سال درگیرشم با دوتا سقط و سه بار ای وی اف منفی و کلیم دارو و امپول نشد که نشد البته ۴ س ...

منم فکر میکنم باید وزنم و اول کنم بعد آی وی اف ولی استرس اینو دارم که نکنه ذخیره تخمدانم پایین بیاد چون سنم ۳۴ هم هست الانم ۱.۷ ذخیره تخمدانمه ،خیلی میترسم، نمیدونم چیکار کنم

من الا ۹۵ کیلو هستم ولی پریودم منظمه بدون دارو، اما باردار نمیشم اصلا باید آی وی اف بکنم ولی میترسم ...

منم ۳۳ ؛ میگم حتی ۵ کیلوام برای ماها خیلی تاثیر داره

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
منم فکر میکنم باید وزنم و اول کنم بعد آی وی اف ولی استرس اینو دارم که نکنه ذخیره تخمدانم پایین بیاد ...

تا موقع ای وی افت حداقل ۲ ماهطول میکشه تو این دو ماه شروع کن ورزش و رژیم هرچی کم کنی بنفعته

تا موقع ای وی افت حداقل ۲ ماهطول میکشه تو این دو ماه شروع کن ورزش و رژیم هرچی کم کنی بنفعته

همین کار رو انجام میدم،پیاده روی رو شروع کردم، به نظرت دکتر سنتی هم برم قبلش؟

همین کار رو انجام میدم،پیاده روی رو شروع کردم، به نظرت دکتر سنتی هم برم قبلش؟

من که جواب نگرفتم بعدم با داروهات ممکنه تداخل کنه همون متفورمین و دو آهسته ای که ضربانت بره بالا و عرق کنی ، با رژیم درست کم کردن کربوهیدراتا و شکر و قند و افزایش پروتئن و سبزیجات بیشترین تاثیر و داره میگم من ۶ ماه با لطف خدا البته جواب گرفتم ان شاالله شمام بزودی نی نیت بیاد تو دلت