2777
2789
عنوان

بیایین عکس خونمو بزارم نظر بدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 73 پست

ب خودتون سختی بدید میتونید بخرید منم تازه عروسم به سال ازدواج کردم شوهرم هشتاد داشتش بقیه وام مسکن گرفتیم و صاحب خونه شدیم درسته ماهی یک خورده ای میدیم ولی میدونیم توجیب خودمون میره

لطفا برام یه صلوات بفرستید خواهششش میکنم😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم حالا که گذاشته ضد حال بهش نزنیم من خودم خونه ندارم امیدیم فعلا به خونه خریدن ندارم ولی وقت ...

من منظورم اینه که همه که ظرفیت شما رو ندارن گلم.خیلیا دلشون کوچیکه.یا به خاطر فشار زندگی دلشون کوچیک شده.میبینن زود ناراحت میشن

من منظورم اینه که همه که ظرفیت شما رو ندارن گلم.خیلیا دلشون کوچیکه.یا به خاطر فشار زندگی دلشون کوچیک ...

متوجهم شما چی میگید💚. ولی میگم کاش با شادیای دیگرانم خوشحال بشیم

نه اینکه وقتی بلا ملا دورازجون سر کسی اومد بشینیم غصشونو بخوریم.

هرچه دلم خواست نه آن میشود؛هرچه خداخواست همان میشود
استارتر عکس جهاز یا عکس الان  چرا وسایل اشپزخونه ات پاپیون دارن  راستی این همه نظر بر ...

منم اول همین فکر کردم ک گفتن چهارساله ازدواج کردن

لطفا برام یه صلوات بفرستید خواهششش میکنم😍😍😍
متوجهم شما چی میگید💚. ولی میگم کاش با شادیای دیگرانم خوشحال بشیم نه اینکه وقتی بلا ملا دورازجون سر ...

اگه ظرفیتمون انقدر بره بالا که خیلی خوبه.ولی اینم حسودی نکرد.یعنی ناراحت نشد از خونه داشتن و خوشحال بودنش.فقط گفت کاش منم مثل تو خوشحال بودم.ولی از جهتی ام شما درست میگی.ممکنه طرفی که عکس گذاشته کلا کوفتش بشه خوشیش  

چن متره وکجاست خونتون؟

۱۰۰ متره شهرستانیم

خوش به حال دل هر مرد که دختر دارد... کی تواند پسری ( دخمل بابا) شود ... از خدا خاسته ام ،هر پدری جای منال ،صاحت نازترین دختر دنیا بشود♥♥♥♥
منم اول همین فکر کردم ک گفتن چهارساله ازدواج کردن

عکس چند ماه پیشه

چند ماهیه دکورمو عوض کردم اینا تو گوشیم بود گفتم بزارن .چهار ساله عروسی کردم ولی سعی کردم مثل روز اول همه کاورا و مارکای وسایلم روش باشه

خوش به حال دل هر مرد که دختر دارد... کی تواند پسری ( دخمل بابا) شود ... از خدا خاسته ام ،هر پدری جای منال ،صاحت نازترین دختر دنیا بشود♥♥♥♥
ب خودتون سختی بدید میتونید بخرید منم تازه عروسم به سال ازدواج کردم شوهرم هشتاد داشتش بقیه وام مسکن گ ...

عزیز به سختی نیست

همون وام مسکن اول شما بایذ داشته باشی سپرده کنی و یکسال پولت نخوای 

دوم ضامن میخواد 

سوم باید داشته باشی قسط یگ و خورده ای بدی

کسی که کلا درامد یک و خورده ای یا دوتومن 

همینجوریش داره سختی میکشه دیگه چطوری سختی بکشه

یا ابالفضل العباس علمدار 
عکس چند ماه پیشه چند ماهیه دکورمو عوض کردم اینا تو گوشیم بود گفتم بزارن .چهار ساله عروسی کردم ولی س ...

پاپیون ها رو هتوز بعد چهارسال نکندی؟؟؟

ببخشید اشتباه میکنی 

تمیز بودن و وسیله خوب نگه داشتن معنی اش این نیستا

یا ابالفضل العباس علمدار