2777
2789
عنوان

بیایین عکس خونمو بزارم نظر بدین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکیب رنگ اصلاااا جـــور نیس

مبلمان و پرده و فرش اصلا هم‌خونی ندارن

ب اون مدل مبلم میزtvاسپرت نمیاد اصلا

بوفه و گل جلو پرده جاشون مناسب نیس

این مدل میزtvپشتش حتما باید دیوار قرار بگیره و مبل ال بهش میاد

خیرشو ببینی و دلت شاد باشه

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...

بچه ها الان یا این گرونی مملکت اصلا امکان خرید نیست کلااا ولی استارتر عزیز میتونی ب مبل فروشی بگی بیاد روی میلان عوض کنه  یا پردتو بدی رنگ کنن هم تنوع برات هم هزینش کم تره هم شیک تر

لطفا برام یه صلوات بفرستید خواهششش میکنم😍😍😍
حالم از اینجور کامنتا بهم میخوره دل دیگرانو نلرزون با صحبت کردنت خوب منم خونه ندارم ۱۳ سالم هست ازد ...

کار کسی که عکس میذاره از خونه و غذا و ماشین و این حرفا تو این وضعیت اقتصادی مردم...این کارش زشتتره.یکی حساسه ناراحت میشه.یکی ام مثل شما حساس نیست ناراحت نمیشه.حالا ایشون کامنت ناراحت شدنشم نمیذاشت بالاخره تو دل خودش که حسرت میخورد.کار درستیه وقتی وضعیت اقتصادی اکثر مردمو میدونیم عکس بذاریم از خونه و زندگی؟استارتر نیتش بد نبوده ولی خوب بود این چیزا رم در نظر میگرفت

کار کسی که عکس میذاره از خونه و غذا و ماشین و این حرفا تو این وضعیت اقتصادی مردم...این کارش زشتتره.ی ...

اوووووف مگ تقصیر بی خونه بودن بعضی از مردم استارتره چ بزرگش میکنید

لطفا برام یه صلوات بفرستید خواهششش میکنم😍😍😍
کار کسی که عکس میذاره از خونه و غذا و ماشین و این حرفا تو این وضعیت اقتصادی مردم...این کارش زشتتره.ی ...

عکس اینستا و خونه انچنانی که نبود 

یه خونه و چیدمان معمولی

بعضی یا بهتر بگم اکثر عکس های اینستا ببین 

من هی میگم دقیقا چی تو خونه گذاشتن 

چرا مثل قصر

یا ابالفضل العباس علمدار 

من میگم حالا که گذاشته ضد حال بهش نزنیم

من خودم خونه ندارم امیدیم فعلا به خونه خریدن ندارم

ولی وقتی میبینم کسی خونه دار شده خوشحال میشم

میگم ینفر کمتر اذییت بشه

ینفر کمتر عذاب بکشه

بازم شکر

هرچه دلم خواست نه آن میشود؛هرچه خداخواست همان میشود