2777
2789

سلام به همه. دوستای عزیز مامان هایی که باردار بودن و دیر متوجه شدن کم کاری تیرویید دارن و  زایمان کردن. میشه بگید هوش بچتون خوبه و ایا واقعاا کم کاری روی هوش تاثیر داره یا نه؟

برای من سقط شد

بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدم‌های مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدم‌های مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درمان کردم ولی دکتر غددم میگفت حتما میزاره

من از هفته 6 تا 9 به علت ویاررر وحشتناک قرص 20 ثانیه هم نمیموند تو معدم و عملا نخوردم. و خیلی نگرانم. ولی خوب تا هفته 6 کاملا کنترل بود و حتی نزدیک به پرکاری و از هفته 9 تونستم مصرف کنم امیدوارم اثری رو بچم نذاشته باشه

سلام من تو‌بارداریم تیرویید گرفتم هنوزم میخورم ولی دوقلوهام پر کشیدن ولی حتما باهوش بودن

چرا سقط کردی منم سقط کردم

بیایید خوبی کنیم... بیایید خوب باشیم... فطرت انسان نیکویی کردن است.... آدم‌های مهربان را احمق فرض نکنید... آنها قلب بزرگی دارند و بخششی بیکران.... آدم‌های مهربان ستارگان دنیا هستند... شما چند ستاره اید؟ 
چرا سقط کردی منم سقط کردم

کاملا بی دلیل آزمایش خونم مشکوک بود آمینو شدم بعدش پسرم مرد ولی هیچ علامتی نداشتم بعد فهمیدیم یکی از قلا مشکل داره و یکی سالم ولی قل سالم فوت کرده بود و قل مشکل دار زنده بود مجبور به سقط شدم،سما جی؟به چه دلیل؟

دختر و پسر قشنگم پر کشیدین لياقت شما موندن تو اين دنيايه نامرد نبود
کاملا بی دلیل آزمایش خونم مشکوک بود آمینو شدم بعدش پسرم مرد ولی هیچ علامتی نداشتم بعد فهمیدیم یکی از ...

من ماه ششم دهانه رحمم باز شد بچه افتاد سرویکسم کوتاه بود دکترم نفهمیده بود تا سرکلاژ م کنه 

من از هفته 6 تا 9 به علت ویاررر وحشتناک قرص 20 ثانیه هم نمیموند تو معدم و عملا نخوردم. و خیلی نگرانم ...

نه 3هفته تاثیر نمیزاره نگران نباش اصلا این به عدد و دوز مصرف و خیلی چیزای دیگه بستگی داره نگران نباش و از بودن با بچت لذت ببر