2777
2789
عنوان

حلوابلدها

75 بازدید | 9 پست

چجوری حلوای ساده درست کنم اولین بارم میخام درست کنم دوست ندارم گلوله گلوله بشه زعفرونم ندارم اماگلاب وکره وارد واینادارم مرسی بگین راهنماییم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://sarashpazpapion.com/recipe/5463/حلوا

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

اول از همه کره روغنتا بریز بعد اردتا اضافه کن و خوب سرخشون کن ک بوی ارد بیاد.حدود ی ربع الی بیست. بعد داخل ی ظرف دیگ یکم شیره و گلاب و اب شکر هم بزن .بزار کنار. آخرش ک ارد خوب سرخ شده ی حالت سوراخ سوراخی پیدا کرد موادتا بهش اضافه کن هم بزن

من همیشه طبق اون روش درست میکنم عالی میشه زعفرونم نداری نزن

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

اگر آرد نخود و گندم و برنج داری سه تاش رو برابر بریز بدون روغن تفت بده اینقدر هم بزن تا رنگش شکلاتی بشه بعدش روغن یا کره بریز یکم که هم زدی و همه یکدست شد شربت رو که از قبل آماده کردی بریز

با هل و زعفرون و گلاب عطر بهتری پیدا میکنه که باید اینا رو تو شربت بریزی اگر اردت  خوب تفت بخوره زعفرون کم هم باشه یا نباشه خوش طعم میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم