2777
2789

من بدون ازمون شرکت کردم قبول شدم الان زنگ زدم دانشگاه گفتن اول برید سایت گلستان ثبت نام کنید بعد بیایید دانشگاه 

این دیگه چه مدلشه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

منم پیام نورقبول شدم اول گلستان ثبت نام کن شنبه حضوری برو

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

میگم تومدارک تعهدنامه هم نوشته ازکجا باید بیاریم؟

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
اول برو تو سایت گلستان ثبت نام کن بعد برو دانشگاه ادامه ی کارات .برنامه ی گلستان رو نصب کن راحت کارا ...

ببخشیدمیدونی تعهدنامه ازکجا باید بیاریم؟

اره اول ثبت نام اینترنتی بعد حضوری 

یه بار که اینترنتی سایت سنجش ثبت نام کردم گفتن دوباره باید سایت گلستان ثبت نام کنید بعد دانشگاه بیایید حضوری

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
منم پیام نورقبول شدم اول گلستان ثبت نام کن شنبه حضوری برو

واقعا 

اینجوری شده اخه قبلا اینطوری نبود 

مدارک چی میخاد گلم

واقعا  اینجوری شده اخه قبلا اینطوری نبود  مدارک چی میخاد گلم

مدرک پیش دیپلم.عکس.کارت ملی.شناسنامه.ریزتمرات دبیرستان تاییدیه تحصیلی

اول برو تو سایت گلستان ثبت نام کن بعد برو دانشگاه ادامه ی کارات .برنامه ی گلستان رو نصب کن راحت کارا ...

میتونی گلم لینکشو بزاری اینجا 

ممنونت میشم