2777
2789

من ٨ ساله ازدواج كردم يه دختر ٥ ساله دارم و الانم باردارم، قضيه اينه كه توى كل اين سالها خانواده شوهرم از هر آزار و اذيتى واسه سلب آرامش من دريغ نكردن و من بخاطر اينكه با شوهرم به مشكل نخورم هيچوقت هيچوقت جوابشونو ندادم چون شوهرم فوق الهاده وابسته به خانوادشه، اما الان ديگه خسته شدم نميتونم تحمل كنم مخصوصا كه الان بخاطر باردارى حساس تر هم شدم

شوهرم هر هفته منو مجبور ميكنه كه بايد بريم خونشون و منم هركارى ميكنم قانع نميشه كه من نيام و خودش بره، بعدم كه ميريم خودش ميره فوتبال و منو با اينا تنها ميذاره و اينا شروع ميكنن به شكنجه روحى دادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من مشكل انعقاد خون دارم يه بچه ٦ ماهه قبل دخترم رو بخاطر همين مشكل از دست دادم واسه همين سر دخترم كلا هر روز آمپول ميزدم و تند تند بايد ميرفتم دكتر، الان به من ميگن به خدا توكل كن و اينقد خرج تراشى نكن درصورتى كه من مشكلم حادتر هم شده، هر روز دارن زير گوش شوهرم وز وز ميكنن