2777
2789
عنوان

خانما بياين كه واقعا به كمكتون نياز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 41 پست

من خيلى حالم بده ، دخترمو كه باردار بودم اينقد منو عذاب دادن كه دخترم الان عصبيه طفلك، حتى نميذاشتن در مورد نحوه زايمانم خودم تصميم بگيرم، الانم از حالا شروع كردن خيلى اذيتم ميكنن

مثلا من مشكل انعقاد خون دارم يه بچه ٦ ماهه قبل دخترم رو بخاطر همين مشكل از دست دادم واسه همين سر دخت ...

نباید میذاشتی بفهمن که این رفتارم الان داشته باشن

نیست بر لوح دام جز الف قامت یار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتى ميرم اونجا مثل چى ازم كار ميكشن اگه هم نكنم واسم شر درست ميكنن بخدا من ديسك كمرم دارم الان ديگه واقعا نميتونم شوهرمم گوشش بدهكار نيست نميذاره من نيام

وقتى ميرم اونجا مثل چى ازم كار ميكشن اگه هم نكنم واسم شر درست ميكنن بخدا من ديسك كمرم دارم الان ديگه ...

زرنگ باش از زیر کار در برو یا کارهای سبک بکن

نیست بر لوح دام جز الف قامت یار
با همسرت خیلی آروم و منطقی حرف بزن بگو که الان بارداری احتیاج داری تنها و تو محیط آروم باشی کمتر بری ...

به خدا ميگم ولى بعدش يه المشنگه اى به پا ميكنه كه بيا و ببين خيلى واسه خانوادش بى منطقه، ميبينه و ميفهمه ولى خودشو به نفهمى و كورى زده

من خيلى حالم بده ، دخترمو كه باردار بودم اينقد منو عذاب دادن كه دخترم الان عصبيه طفلك، حتى نميذاشتن ...

ببخشیدااا ولی باید این مشکلو با شوهرت حل میکردی کلا

خانواده شوهر هرچی باشن اگه همسر نخواد نمیتونن زنشو اذیت کنن, شوهرت مشکل داره که میذاره خانوادش اینجوری کنن اونم با یه زن حامله که استرس براش خوب نیست

باید همه اینا رو باهاش طی میکردی, بعد دوباره باردار میشدی

ببخشیدااا ولی باید این مشکلو با شوهرت حل میکردی کلا خانواده شوهر هرچی باشن اگه همسر نخواد نمیتونن ز ...

آره حق با توئه مشكل از شوهرمه و منم توى اين مورد غفلت كردم بايد قبلش باهاش طى ميكردم