2777
2789
عنوان

خانما بياين كه واقعا به كمكتون نياز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر خاله منم ادم دهن بینیه برا خانوادش موشه برا زنش شیر درنده؛ حالا بعداز ۱۷ سال داره بهتر میشه

بعد اينهمه سال كه ديگه چيزى از غرور اون زن بنده خدا چيزى باقى نمونده، چقدر بعضى از ما زنا بيچاره ايم

البته  هستن خانومایی که خییییلی سیاست دارن میتونن درست کنن

آره بخدا ولى به شوهر هم بستگى داره، وقتى مرد هم باسياست باشه و خودشو در مقابل خانوادش به كورى بزنه ديگه نميشه كارى كرد

بعد اينهمه سال كه ديگه چيزى از غرور اون زن بنده خدا چيزى باقى نمونده، چقدر بعضى از ما زنا بيچاره ايم

اره خاله م که داغون شد ولی میگه خوبه که بهتر شده کلا قانعه

الهی؛ مرا آن ده که آن به  ( وزن شروع ۸۰😔  وزن هدف ۶۵😁)
آره بخدا ولى به شوهر هم بستگى داره، وقتى مرد هم باسياست باشه و خودشو در مقابل خانوادش به كورى بزنه د ...

یه زن دایی دارم خب ؛ اگه ببینیش میگی داره از قیافش مظلومیت میریزه؛ داییم اوایل ازدواجون خییییییلی عصبی بود ولی الان بعداز ۸ سال غذا از میوفته مرضژه نمیوفته

الهی؛ مرا آن ده که آن به  ( وزن شروع ۸۰😔  وزن هدف ۶۵😁)
یه زن دایی دارم خب ؛ اگه ببینیش میگی داره از قیافش مظلومیت میریزه؛ داییم اوایل ازدواجون خییییییلی عص ...

خوش به حالشون والا من كه هر كارى بگى كردم و انگار كه نه انگار

ی روز ک میری خونشون با گوشی صداشونو ضبط کن بعد بزار شوهرت گوش کنه بگو خونواده ت اینجوری میکنن باهام

شاید اینجوری قانع بشه 

❤خدایا شکرت بابت تمام لحظه هایی که کم آوردم ولی دستمو گرفتی و رهایم نکردی...❤
ی روز ک میری خونشون با گوشی صداشونو ضبط کن بعد بزار شوهرت گوش کنه بگو خونواده ت اینجوری میکنن باهام ...

مشكل اينه كه شوهرم ميدونه كه اونا عذابم ميدن ولى خوشو زده به نفهمى، همين خيلى عذابم ميده