2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 50 پست
خودش میشناسه منو اصلاااا اهل این حرفا نیستم مثلا میگه اگه میتونستم خیلی دوس داشتم همچین ماشینی برا ...

تو حرفت زشته...عوضش میتونی بگی اینا چیزی نیس مهم سلامتیه خدا روشکر ..واز این حرفا خوبه آدم هر حرفیو نزنه خصوصا برا گرمیه زندگی باید مراقب اطرافیانش باشه.اگه شوهرت بگه فلانی چقد خوشکله چی میکنی خوب بعت برمیخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگه زندگی مشترکه.پس مشترک بودن وهم سر بودن چجوریه.☝ مردا حساسن ،مرد دیگه ای پیششون ،مورد تمجید ...

درسته

من اگه جلوم بگه زن فلانی خوشگله غش میکنم🤣🤣🤣

مثلا یه پسر عمو داره طفلی خیلی زشته من همش میگفتم عمرا به این زن بدن چون خیلی با اعتماد به نفس دنبال زن خوشگل میگشت

بعد یه زن گرفته خیلی خیلی از نظر ظاهری ازش بالاتره

یه بار بحث سر همین بود شوهرم گفت خدا رو شکر زن قشنگ میخواست گرفت

منو میگی داشتم میمیردممممم

من خیلی خیلی خیلی هواشو دارم در حدی که ما ۴ ساله عقدیم هنوز خونه نداریم و شرایط عروسیمون فراهم نیس ...

خیلی خوبه که دونفری که با هم هستید هواش رو داری.

اما مردها بیشتر دوست دارن توی جمع ازشون تعریف بشه.

دوست دارن جایگاه اجتماعی بهتری با تعریف زنشون کسب کنن.

مشخصه شوهرت خیلی زحمتکش و خیلی مهربونه و خیلی هم دوستت داره.

ده برابر اونقدری که توی خونه و دونفری که هستید ازش تعریف میکنی جلوی بقیه هم ازش تعریف کن.

هروقت هم بحث پول شد بگو که برات اهمیتی نداره کی مانتوی دو میلیونی خریده یا کی شوهرش بی ام و سوار میشه.

یه جوری خودت رو نشون بده که برات پول اهمیتی نداره.

ایشالا وضع مالی شوهرت هم خیلی بهتر میشه.

خیلی خوبه که دونفری که با هم هستید هواش رو داری. اما مردها بیشتر دوست دارن توی جمع ازشون تعریف بشه. ...

ممنون عزبزم

قسمت اخر حرفتو میخوام اویزه ی گوشم کنم

من تا حالا بدون هیچ قصد و غرضی تعریف میکردم از ماشین و لباس اینو اون

الان دیگه خودمو بی اهمیت نشون میدم