2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهره رو تخريب ميكنه بعد ميگه چه ربطي داره يكي نيس بگه خب خواهر من اگه شما هم امتيازاتي داشتي مطمئنا ...

شما وقتی به چیزیو نمیدونی زر نزن

مثل خودت باهات حرف زدم چون مسلما شانت همینه که با دیگرانم اینجوری حرف میزنی

شوهره رو تخريب ميكنه بعد ميگه چه ربطي داره يكي نيس بگه خب خواهر من اگه شما هم امتيازاتي داشتي مطمئنا ...

آره ولی زر نزن چیه بهش میگی آخه؟؟

آره یه سری زنا کلا خوششون میاد شوهرشونو تو جمع ضایع کنن فکر میکنن خودشون میرن بالا اینطوری

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
شوهرت اینجوری میگه تا تو هم حمایتش کنی.  میگه برات ماشین میخرم تا خودش هم حس بهتری داشته باشه ...

واقعا هم همینطوره

بدا من بیییی نهایت دست و دلبازه

عجیب لذت میبره برام خرج کنه

یکی از دلایلی هم که نمیتونیم پس اندازه داشته باشیم همینه

منم همیشه خیلی خیلی خیلی ازش تشکر میکتم

میگم تو بهترین شوهر دنیایی و اینا

دیگه نباید ناراحت بشه خب

آره ولی زر نزن چیه بهش میگی آخه؟؟ آره یه سری زنا کلا خوششون میاد شوهرشونو تو جمع ضایع کنن فکر میکنن ...

اخه خواهرشم بش گفته ...اگه من نگم زر نزن تو ذهنش نميمونه الان بامن دعوا كرده ملكه ذهنش شده ديگه نميگه دركل  ي زندگيو نجات دادم 😐

شوهر منم اینجوری تو چنین مواقعی میگم طرف ماشین داره ولی شخصیت ندار اینم کلی ذوق میکنه

😁😁😁😁😁

منم مثلا بارها شده گفتم فلانی پز شوهرشو میده که پولداره نمیدونه من یه تار موی تو رو با صد تا مثل شوهرش عوض نمیکنم😄

واقعا هم همینه

😁😁😁😁😁 منم مثلا بارها شده گفتم فلانی پز شوهرشو میده که پولداره نمیدونه من یه تار موی تو رو با ص ...

اره بخدا 

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@
آره ولی زر نزن چیه بهش میگی آخه؟؟ آره یه سری زنا کلا خوششون میاد شوهرشونو تو جمع ضایع کنن فکر میکنن ...

وااای

من غلط بکنم شوهرمو ضایع کنم

واقعا این قضیه ربطی به شوهرم نداشت

بحث سر ولخرجیه یکی از دوستامون بود منم گفتم خب اون نگاه به جیب شوهرش میکنه که خرج میکنه

باشه😭

آره دیگه زندگی مشترکه.پس مشترک بودن وهم سر بودن چجوریه.☝

مردا حساسن ،مرد دیگه ای پیششون ،مورد تمجید قرار بگیره واز خودش سرتر باشه

.اون میخواد همیشه تک  وتنهاترین مردتوباشه، تو همه چی😉