2777
2789
عنوان

بارداری لطفا بیاین

121 بازدید | 9 پست

سلام من دوروزی میشه خفیف تو واژنم تیر میکشه سمت چپمم یکم درد میکنه ول میکنه پهلومم یه دوباری درد کرد ولی همه ی اینا مثلا ۲دقه طول میکشه ولی قبلا نداشتم لگنمم با پاهام درد میکنه  الان هفته ۱۶ام شمام اینجوری بودین خیلی نگرانم البته من کیستم تخمدان چپم دارم میگم ممکنه واسه ی اون باشه؟؟تجربه ای دارین تواین زمینه ممنونم کمکم کنین

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو ان تی گفت پایینه یعنی واسه اونه

بله عزیزم،،،من حتی فکر میکردم درد و تیر کشیدن بخاطر عفونته آزمایش دادم عفونت نداشتم، توی سونو انومالی مشخص شد جفت سر راهی دارم

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀

من الان شروع شده !!درد قسمت مثانه و.... دکترم گفت بخاطر اینکه بچه به پاهست فشار میاره !!از دیشبم پهلوهاممم

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
عزیزم از جفت پایین که یه وقتایی واژن تیر میکشه چون منم همینم

بله دکتر به من گفت علتش همینه راهش هم فقط استراحته

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀
بله عزیزم،،،من حتی فکر میکردم درد و تیر کشیدن بخاطر عفونته آزمایش دادم عفونت نداشتم، توی سونو انومال ...

آهان ممنونم گلم 

عزیزم از جفت پایین که یه وقتایی واژن تیر میکشه چون منم همینم

منم دقیقا هم تیر میکشه دیشب تاحالام پهلومو لگنم ولی الان دیگه درد نمیکنه