2777
2789
عنوان

به نظرتون باردارم؟

110 بازدید | 4 پست

سلام خانوما من دوماهه اقدام کردم تا حالا حتی یه روزم سابقه عقب انداختن پری نداشتم خییییلی دقیق بودم ولی الان ۸ روزه که عقب انداختم و کمر درد شدید دارم اصلا نمیتونم دو قدم راه برم

همش ناخودآگاه خیس میشم فکر میکنم پری شدم ولی میبینم ترشحه و مثل آب رقیق و بی رنگه

۴ روز پیش رفتم ازمایش بتام ۲ بود ولی دکتر گف احتمالا لقاح دیر انجام شده باید هفته دیگه باز آزمایش بدی چون کمر درد داری و سابقه نداشتی

کسی تاحالا بوده اینجوری؟دیگه خسته شدم 

احتمالش هست

واقعا؟آخه بتام پایین بود بجز کمر درد و ضعف بدنم هیچ علائمی ندارم از دیروزم تند تند میرم دستشویی انگار مثانم میخاد بترکه اما میرم میبینم اصن خیلیم دستشویی نداشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟آخه بتام پایین بود بجز کمر درد و ضعف بدنم هیچ علائمی ندارم از دیروزم تند تند میرم دستشویی انگا ...

ببین بتای زیر 25 منفیه ولی احتمال داره لقاحت دیر انجام شده باشه صبر کن هفته دیگه آزمایشتو تکرار کن

تکرر ادرارم زمانی طبیعیه که شما واقعا ادرار داشته باشی در غیر این صورت عفونت ادراریه

همه زندگیم بچه هام❤