2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری میکنی دیگه سراغ خرافات و دعاا نرو تلخه ولی قبول کن پدرت کله ش داغ اون زنه ست، مشابه ش رو دید ...

خیلی عذاب اوره ک میگه من نیم ساعت  برم جایی زود میام  خیلی عذاب اوره ک خدا هیچ کاری نمیکنه خیلی عذاب اوره که من پروفایلای عاشقانشو میبینم 

I am nurse
فقط برید در خونه زنه ابروش ببرید  م عموم این ماجرا براش پیش امد بچهاش کوچیک بودن هیچ کاری نکردن ...

کله محله میدونن زنه خراب اینو جادو کرده عاشق خودش کرده 

I am nurse

بابامن بچه نیستم فقط داغ این عاشقی رو به دلشون میزارم بعدشم من میدونم چه جوری باید خودمو بکشم ک برنگردم ولی نمیزام زته بیاد تو خونه  زندگیمون نمیزارم اینه  دق مامانم شه نمیزارم جلوی ما بشیمه فدایت شوم بهش بگه  نمیزارم اینجوری نابود شیم  چون این حقمون نیست ولله نیست ما از دیوار کسی بالا نرفتیم به ناموس کسی نگاه نکریدمزندگی کسی و خراب نکردیم این حقمون نبود

I am nurse

ببین الان وقشه مامانت به خودش برسه، بره موهاشو هایلایت کنه، خیلی خیلی مهربون باشه با بابات، بگه تو شاه منی من مطمینم جز زندگی قشنگمون به هیچ چی فک نمیکنی، حتی اگه پرخاش دید هیچی نگه، خیلی از مردا بخاطر کمبود محبت همسر اول میرن یکی دیگه پیدا میکنن، مامانت لباسای س ک س ی خوشگل بپوشه ، هی قربون صدقه بابات بره، خودش فراموشش میکنه

بابامن بچه نیستم فقط داغ این عاشقی رو به دلشون میزارم بعدشم من میدونم چه جوری باید خودمو بکشم ک برنگ ...

عزیزم شما همین امروز پاشو برو پیش وکیل و از زنه شکایت کن به خاطر رابطه نامشروع چون شوهر داره جریمه میشه ی شلاغ میخوره یا باید پولشو بده ببین با خونه نشستن و غصه هوردن چیزی حل نمیشه

یا پاتو تو یه کفش کن بزن به کولی بازی به بابات بگو من از امروز میفتم تو خیابون الگوی من هرزه ای مثل تو هست منم میرم دنبال خوشی کی بدش میاد ؟؟؟