2777
2789
عنوان

خیانت پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 93 پست
یه لاشی به تمام معناس  یه حروم زاده ک  براش نوشته بود سلامتی چشمات که چشمامو رو به روی همه ...

پناه برخدا..اسکرین بگیر ازپیاماش بگید شکایتش میکنید

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭

[QUOTE=106719916]سرپیری  و معرکه گیری برید تهدید اون زنه بیشعور کنید[/QUOTEاددس باشگاهشو دارم به سرم زده  با چاقو برم س وقتش حالا نگین پسری نه بابا دخترم

I am nurse

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=106719916]سرپیری  و معرکه گیری برید تهدید اون زنه بیشعور کنید[/QUOTEاددس باشگاهشو دارم ب ...

نه بابا این کارا نکنید ارزش نداره.

تهدیدش کنید بترسونیدش

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
چقدر سخت بزرگتری تو بامیل هست با پدرتون صحبت کنه و نصیحتش کنه؟ گفتی شوهر زنه هم می دونه؟

اره به هیچ ورش نیست  منتظر ارث زنه هست ک طلاقش نمیده پسرشم ک شده پسر گل بابام همش باهم میرن اینور اونور 

I am nurse
😭😭😭😭😭چقدررررررر دلم گرفت بخدا خدایا لااقل خوشبختی وبین همه به مساوات تقسیم نکردی عقل ودرست ...

واقعا

هیچی عادلانه تقسیم نشده..چه دنیاییه😔

این راهش نیست.کاری نکن ک بعد پشیمون بشی ،کتک و چاقو و این چیزا همش دردسر داره.به عموهات گفتی؟

این همه سرش قسم میخوردن مام به اندازه قران  بهش اعتماد داشتیم اینجوری کرد خیر از هیچکس حساب نمیبره دیوار حاشا هم بانده الکی یه قسما میخوره به مرگ مامها که نگو ونپرس

I am nurse
من زیاد گفتم ای خدت من خیلی التماس کردم من حضرت ابوالفصلو خیلی صدا زدم فایده ای نداره 

ببین عزیزم اکثر آقایون پا به سن ۴۰ بزارن کلا زیرورو میشن ، خیانت ۴۰ سال به بالا زیاد داریم