2777
2789
عنوان

چیکارکنم عشقم ازم سردبشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2532 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا نامزدمنم یه همچین شخصیتی دارع مامانم میگ دانشجوعه سه روز خوابگاهه اگه خدایی نکرده توشهرغریب یه ...

راست میگه عزیزم 

پسر خوب کم پیدا میشه

قدر کسی که از ته دل دوستت داره بدون

یه روز میاد محتاجش میشی

خواهش میکنم

میدونم دست خودت نیست

من حتی بهم میگفت تو چشمم نگاه کن انقدر ارش متنفر شده بودم نمیتونستم نگاه کنم.ولی الان میفهمم حماقت کردم

بعد از من داغون شد

چند روز پیش تو خیابون دیدمش گفت حلالت کردم اما بعد تو همه چیزم بهم ریخت

درس نتونستم بخونم.پیر شدم.لاغر شده بود موهاش ریخته بود

جای خودکشی رو بدنش بود

خودمو نمیبخشم

کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا

عزیزم با اینکه شاید از خودت بدت بیاد ولی گناه که نکردی همین که میگی نمیخوای ادامه بدی یعنی دختر بد ذاتی نیستی چه بسا خیلیا میگن حالا اون عاشقمه دیگه کافیه و بعدا هزار تاکارای دیگه میکنن تا نیازاشو برطرف کنن ببین به نظر من قبل از اینکه بری بهم بزنی ازش بخاه مدتی از هم فاصله داشته باشین اگه دیدی واقعا دلت واسش تنگ نشد این رابطه مرده من یه مقاله ای هم آدرسشو واست میذارم اگه دیدی خواستی بهم بزنی اینو بخون که درست اینکار کنی

https://mashverapp.com/blog/روابط-عاطفی/پایان-رابطه-عاطفی-نامناسب/

عزیزم با اینکه شاید از خودت بدت بیاد ولی گناه که نکردی همین که میگی نمیخوای ادامه بدی یعنی دختر بد ذاتی نیستی چه بسا خیلیا میگن حالا اون عاشقمه دیگه کافیه و بعدا هزار تاکارای دیگه میکنن تا نیازاشو برطرف کنن ببین به نظر من قبل از اینکه بری بهم بزنی ازش بخاه مدتی از هم فاصله داشته باشین اگه دیدی واقعا دلت واسش تنگ نشد این رابطه مرده من یه مقاله ای هم آدرسشو واست میذارم اگه دیدی خواستی بهم بزنی اینو بخون که درست اینکار کنی

https://mashverapp.com/blog/روابط-عاطفی/پایان-رابطه-عاطفی-نامناسب/

عزیزم با اینکه شاید از خودت بدت بیاد ولی گناه که نکردی همین که میگی نمیخوای ادامه بدی یعنی دختر بد ذ ...

خیلی ممنونم عزیزم ازراهنمایتت💗یه مدت میگم گوشیم خراب شده 

توي چندتا تاپيك خوندم ني ني سايتيا نوشته بودن جلو دوس پسرشون يهو گاز معدشونو خالي كردن اونا هم ولشون كردن نميدونم براي شما جواب ميده يا نه به هرحال يه راه حله پولتم خرج دعا نويس نميكني