2777
2789
اخه خونریزیم خیلی کمه..ولی درد دارم..نمیدونم چیکار کنم 

یعنی این یکی بچت هم نموند با توجه ب امضات😭😭😭😭چقدر غصه خوردم خدااایاااا به حق 3ساله امام حسین انشاا. . . زود دامنت سبز شه و سالم واست بمونه منم دعا کن خیلیی دعا بابام کن

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

منم قلب جنینم تشکیل نشده و ۶ هفته ش هست  بهم گفتن برو بیمارستان سقط کن شیاف برای تسکین درد استفاده میکردم که دکتر گفت دیگه استفاده نکن ،چند روزی هست شیافو قطع کردم و الان خونریزی و دردی ندارم دکتر بهم یه سونو هم برای اطمینان نوشته هفته ی دیگه ،میشه بدون درد و خونریزی رفت بیمارستان مستقیم میبرن عمل یا دارو میدن بیفتم به خونریزی و درد بعد میبرن عمل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قلب جنینم تشکیل نشده و ۶ هفته ش هست  بهم گفتن برو بیمارستان سقط کن شیاف برای تسکین درد استف ...

سلام ...عزیزم من دارو خوردم و خودش دفع شد ...وگرنه خودم قبل دارو اصلا خونریزی نداشتم...دکتر هم بهم گفت اگر دیدی خونریزیت خیلی شدیده..بیا بیمارستان تا کورتاژ بشی..ولی خدا رو شکر من خیلی پیاده روی کردم و تحرک داشتم و تو خونه دفع کردم و کارم به بیمارستان نکشید

انشالله که کوچولوی شما تا هفته آینده قلبش تشکیل شده باشه و کارت به خونریزی نرسه

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
سلام ...عزیزم من دارو خوردم و خودش دفع شد ...وگرنه خودم قبل دارو اصلا خونریزی نداشتم...دکتر هم بهم گ ...

منم پارسال اسفند ماه جنین ۷هفته سقط کردم،قلبش تشکیل شده بود و مشکلی نداشت ولی نمیدونم چرا....

توی بیمارستان بخاطر دل درد شدید بستری شدم، البته بدون دارو خودش دفع شد و چون خونریزیم شدید بود مجبور شدن کورتاژ کنن

خدا نصیب هیچ کس نکنه،واقعا سخت بود😔

منم پارسال اسفند ماه جنین ۷هفته سقط کردم،قلبش تشکیل شده بود و مشکلی نداشت ولی نمیدونم چرا.... توی ب ...

الهی آمین...عزیزم امسال انشالله خدا یه کوچولوی سالم و خوشگل بزاره تو دامنت 🌹

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
سلام ...عزیزم من دارو خوردم و خودش دفع شد ...وگرنه خودم قبل دارو اصلا خونریزی نداشتم...دکتر هم بهم گ ...

ممنون عزیزم رفتم سونو دکتر گفت از فایده نداره رشد نکرده و نمیکنه سقط شده به دکتر گفتم درد و خونریزی ندارم کارایی هم که برای سقط کردن انجام دادم ولی اتفاقی نیفتاد،قرصی چیزی باید مصرف کنم گفت با قرص نمیتونی باید بری بیمارستان و احتمال زیاد باید کورتاژ بشی اگه هم بزاری و منتظر بشی تا خودش سقط بشه نمیشه هم مشکل برات پیش میاد هم نمیتونی سقطش کنی اینو تا ماهها هم نگه داری همینجوری میمونه بدون درد و خونریزی(یعنی ساک حاملگی بزرگ میشه ولی جنینی نیست که توش رشد کنه و پوچه پس باید دربیاد)رفتم بیمارستان چندتا قرص و امپول فشار دادن تا دهانه ی رحمم باز شد بردنم کورتاژ شدم