سلام ..متاسفانه جنینم رشد نکرده بود و قلب نداشت..دیروز چهار تا داروی سقط رو دو تا زیر زبونی و دو تا واژنی استفاده کردم...
از دیروز یه مقدار خونریزی با لخته های کوچیک و دو تا هم بافت به اندازه بند انگشت دفع کردم...اما الان خیلی خونریزیم کمه ولی درد دارم..من نمیدونم باید بازم منتطر دفع چیز دیگه ای مثل جفت باشم؟
و یه سوالی که ذهنمو درگیر کرده اینکه ایا اونایی که با قرص سقط میکنن مشکل ناباروری براشون ایجاد نمیشه؟
خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
برای من بدون دارو خودش سقط شد اینگار پریود شده باشم قبل از لخته بزرگ هم درد داشتم من حدود 6روز خونری ...
والا هم جیگر و هم زعفرون که میگفتن برای سقط هست رو دیروز خیلی خوردم اما کم و زیادی خونریزیم فرق نکرد...جاریم میگه به احتمال نود درصد دفع کردی که خونریزیت کمه
خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم منم هشت هفته دیگه قلبش نزده بود و من تا ۱۲ هفته نمیدونستم بعد ک سونو دادم فهمیدم تو خونه با دارو سقط کردم دوبار اندازه دوبند انگشت اومدسه ماه بعد دوباره حامله شدم و خودب خود تو ۷ هفته دوباره سقط شد بدون دارو ۳ ماه بعدش دوباره حامله شدم شکر خدا دخترم سالم بدنیا اومد۱۹ ماه بعدش دوباره حامه شدم و پسرم دنیا اومد😁😁😁
والا هم جیگر و هم زعفرون که میگفتن برای سقط هست رو دیروز خیلی خوردم اما کم و زیادی خونریزیم فرق نکرد ...
اره احتمالش زیاده انشالا که دفع شده خودش،به من دکتر فقط گفت گرمی جات،بعد شیر و زعفرون خوردم ،اویشن هم عالیه،یه حلوا ما شیرازیا داریم به اسم حلوای دوای گرم اونم عالی بود
دوتا بند انگشت خیلی کم وده و اینکه میگی درد داری یعنی هنوز مونده بقیه قرصا رو زیر زبونی هر دوساعت یکی مصرف کن و تویه خونه یه قاشق مریم گلی و یه قاشق رازیانه و ویه قاشق بومادران و یه عاشق سیاهدونه دم کن بخور رحمت رو پااااک میکنه خیلی عالیه
عزیزم منم هشت هفته دیگه قلبش نزده بود و من تا ۱۲ هفته نمیدونستم بعد ک سونو دادم فهمیدم تو خونه با دا ...
خدا رو شکر که دوباره باردار شدی..فقط نمیدونم دوباره بعد چند ماه بازم میتونم اقدام کنم.....جاریم میگه الان تو مثل زنی هستی که زایمان کردی میگه تا چهل روز نمیتونی نزدیکی داشته باشی...اگه نزدیکی کنی ممکنه به رحمت اسیب وارد بشه
سلام.منم تو هفته۶ هستم.میخوام سقط کنم.لطفا شماها ک تجربه دارین راهنماییم کنین تا بیخطر سقط کنم
سلام ...واقعا متاسفم که مجبور به سقط شدی...تنها چیزی که خیلی منو کمک کرد تو سقط..پیاده روی بود...بعد خوردن دارو..دردم زیاد میشد و به زور پیاده روی میکردم و یه لخته بزرگ دفع میکردم و ارومتر میشد دردم
.و اینکه گرمیجات هم زیادبخور
يه چيزي شبيه دل و قلوه كه ميخوري دفع ميكني بعدشم دردت اروم ميشه
سلام منم جنینم از هفته پنج دیگه رشد نکرده الان بدون دارو داره دفع میشه،دیشب دلم خیلی درد گرفت بعد زعفرون خوردم و دوسه ساعت بعدش یه لخته خون تقریبا سفت اندازه بند انگشت دفع کردم هنوزم تکه های کوچیک مثل اون داره دفع میشه.همون جنین بوده که دفع شده؟؟
سلام. ببخشید من الان سوالای سقطتون که مال پارسال بوده رو خوندم. منم توی ۶ هفتگی بچه م قلب داشته ولی از کار افتاده و امروز باید سقط کنم. میشه بهم از تجربه ی سقطتون بگین؟؟خیلی یه دفه ای استری گرفتم... خیلی بده؟؟ چجوری بود؟؟
راستش جنین من از اول قلب نداشت...و رشدش تو حدود هفت هفتگی متوقف شد
...دکتر بهم نامه داد و رفتم بیمارستان و دارو گرفتم...استفاده کردم و سقط شد..باید بگم بیشتر از ناراحتیه جسمیش..ناراحتیه روحی عذابم داد...و خونریزیم بیست روز طول کشید..بعدشم دو بار رفتم سونو تا ببینم بقایا نمونده باشه