هخامنشم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 4001 عنوان حسودم یعنی یا بدبخت 🙁😂🤔 260 بازدید | 27 پست هرکی شات چت خودشو شوهرشو میذاره اینجا کلا دارن همو میخورن از عشق انقد فداشدن قربون رفتن.بعد میرم اونیکی تاپیکاشونو میخونم شک دارن همشون یا خانواده شوهرشون باز طایفه یزیدن.شوهرمن یساعت پیام بدم یازنگ میزنه جواب میده یا اخر مینویسه ok.یعنی تکلیف کل برنامه ها و زندگیم روهمون ok تموم میشه😂😂😂 خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢 1398/07/09 | 12:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 44978 باز اوکی خوبه .مال من اصلا جواب پیام نمیده 😕😠 پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
هخامنشم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 4001 باز اوکی خوبه .مال من اصلا جواب پیام نمیده 😕😠 نمیدونم یعنی ما بدبخت شدیم عشقم نشنیدیم خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
maybe_nothing عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 1032 ماهم اصن ازین قربون صدقه ها تو پیام نداریم، کاملا عادی باهم صحبت میکنیم. خیلیم برام عجیبه اینایی که اینهمه قربون صدقه ی هم میرن توی پیام، آیا دارن در کنار هم زندگی میکنن. پس چرا ما ازین پیاما بهم نمیدیم
پسرم_عشقم عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 13630 من فقط پیام گوجه خیار میدم... اونم هیچی نمیگه اکثرا هم دست خالی میاد😐تازگیا هم فقط شماره و مدل و رنگ ماشین اسنپ براش میفرستم! سالی یبارم میگم تولدت مبارکیوقتایی هم میگم کی میای نهار بخوریم! اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 44978 نمیدونم یعنی ما بدبخت شدیم عشقم نشنیدیم نه بابا خدا نکنه عشقم😆 پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
mehrnazbano عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 12940 من ازین نایپیکا زیاد دیدم خیلی از پیامهازمانشون بعداز ایجاد تایپیک بوده و حتی یادمه یکی که قربون صدقه طرف رفته بود طرف پرسیده بود چی شده یهویی حالا.باور نکن .
هخامنشم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 4001 ماهم اصن ازین قربون صدقه ها تو پیام نداریم، کاملا عادی باهم صحبت میکنیم. خیلیم برام عجیبه این ... چنبار بهش گفتم میگه الکی بگم خوبه .اوج احساسمون اونم پیش هم یه عزیزمه اونم هرازگاهی😂😂😂بیشترم که من شیرم بجوشه براش میگم حالم ازت بهم میخوره اونم میگه من بیشتر بعد کلی میخندیم خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
بانوهزاره عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 3141 الان که تاپیکتو دیدم رفتم پیامامو خوندم دیدم آره ماهم ازون لوساشیم.میدونی بعد یه مدت عادت میشه اگه قربون صدقه نریم اونیکی فک میکنه دلخور یا ناراحته😁 میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه. و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
misha68 عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 631 ماهم اصن ازین قربون صدقه ها تو پیام نداریم، کاملا عادی باهم صحبت میکنیم. خیلیم برام عجیبه این ... عه خب پس خداراشكر ديگه كم كم داشتم شك ميكردم كه رابطه من وشوهرم يه جاش ميلنگهاز بس شنيديم تو اين تاپيكا فدايي شدن و...والا ماهم راحت ومعمولي هستيم
هخامنشم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 4001 من فقط پیام گوجه خیار میدم... اونم هیچی نمیگه اکثرا هم دست خالی میاد😐 تازگیا هم فقط شماره و مدل و ... وای دقیقا 😂 خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
nafassssssi عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 3495 قربون صدقش نمیریم اینقدزبون درازن وای بحال اینکه بریم نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت
هخامنشم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 4001 من ازین نایپیکا زیاد دیدم خیلی از پیامهازمانشون بعداز ایجاد تایپیک بوده و حتی یادمه یکی که قربون صدق ... برام خیلی عجیبه از نزدیکا هرکی میپرسم میگن ما اینجوری نیستیم خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
پسرم_عشقم عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 13630 وای دقیقا 😂 والا دیگه قربون صدقه ام کجا بود😕میاد خونه قربونم میره منم میگم وظیفته! 😒 اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶