2777
2789
عنوان

حسودم یعنی یا بدبخت 🙁😂🤔

260 بازدید | 27 پست

هرکی شات چت خودشو شوهرشو میذاره اینجا کلا دارن همو میخورن از عشق انقد فداشدن قربون رفتن.بعد میرم اونیکی تاپیکاشونو میخونم شک دارن همشون یا خانواده شوهرشون باز طایفه یزیدن.

شوهرمن یساعت پیام بدم یازنگ میزنه جواب میده یا اخر مینویسه ok.یعنی تکلیف کل برنامه ها و زندگیم روهمون ok تموم میشه😂😂😂

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم اصن ازین قربون صدقه ها تو پیام نداریم، کاملا عادی باهم صحبت میکنیم. 

خیلیم برام عجیبه اینایی که اینهمه قربون صدقه ی هم میرن توی پیام، آیا دارن در کنار هم زندگی میکنن. پس چرا ما ازین پیاما بهم نمیدیم    

من فقط پیام گوجه خیار میدم... اونم هیچی نمیگه اکثرا هم دست خالی میاد😐

تازگیا هم فقط شماره و مدل و رنگ ماشین اسنپ براش میفرستم! 

سالی یبارم میگم تولدت مبارک

یوقتایی هم میگم کی میای نهار بخوریم! 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
ماهم اصن ازین قربون صدقه ها تو پیام نداریم، کاملا عادی باهم صحبت میکنیم.  خیلیم برام عجیبه این ...

چنبار بهش گفتم میگه الکی بگم خوبه .اوج احساسمون اونم پیش هم یه عزیزمه اونم هرازگاهی😂😂😂

بیشترم که من شیرم بجوشه براش میگم حالم ازت بهم میخوره اونم میگه من بیشتر بعد کلی میخندیم

الان که تاپیکتو دیدم رفتم پیامامو خوندم دیدم آره ماهم ازون لوساشیم.

میدونی بعد یه مدت عادت میشه اگه قربون صدقه نریم اونیکی فک میکنه دلخور یا ناراحته😁

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
ماهم اصن ازین قربون صدقه ها تو پیام نداریم، کاملا عادی باهم صحبت میکنیم.  خیلیم برام عجیبه این ...

عه خب پس خداراشكر  

ديگه كم كم داشتم شك ميكردم كه رابطه من وشوهرم يه جاش ميلنگه

از بس شنيديم تو اين تاپيكا فدايي شدن و...

والا ماهم راحت ومعمولي هستيم

من فقط پیام گوجه خیار میدم... اونم هیچی نمیگه اکثرا هم دست خالی میاد😐 تازگیا هم فقط شماره و مدل و ...

وای دقیقا 😂

من ازین نایپیکا زیاد دیدم خیلی از پیامهازمانشون بعداز ایجاد تایپیک بوده و حتی یادمه یکی که قربون صدق ...

برام خیلی عجیبه از نزدیکا هرکی میپرسم میگن ما اینجوری نیستیم