2777
2789
عنوان

خانمای هنرمند بیاین

41 بازدید | 5 پست

سلام دوستان ...میشه بگید در مورد هر هنر و توانایی که دارید و خیلی توش مهارت دارید؟مثه اشپزی، گلدوزی .خیاطی و خیلی چیزا ی دیگه 

من دلم میخواد یه چیزی یاد بگیرم ولی نمیدونم برم سراغ چه کاری که خیلی هم هزینه بالا نداشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶سال نقاشی کارکردم/رشته م تجربی بود.البته خودمم بعنوان شعل بهش نگانکردم چون فقط استعداد داشتم رفنم

الانم ۴مین ساله کنکورمیدم

واشپزی وشیرینی پزمم تقریباخوبه.ولی اشپزیم عالیه

بنطرم بافیلمای اشپزی ک بشدت توکانالا  وپیجا فرواونه اشپزی یادبگیر(به شخصه اصلاموافق کلاس اشپزی رفتن نیستم بااون هزینه های گزاف ش)وبعدشم کارقبول کن

میتونی دونات وپیراشکی و...درست کنی وسوپریا بفروشی.کارت بگیره دیگ بعدش عالی میشه/درصمن فروش ترشی خونگی وسبزی سرخ شده و...فروش خوبی داره بشرط اینکه مشتری پیداکنی 

تو نسبت به آرزوی اهلی قلبت مسئولی رفیق...❤