2777
2789
عنوان

اگه یه پسر بهتون بگه

622 بازدید | 73 پست

داشتیم راجب اینکه من خیلی مغرورم و اون خیلی داره برام تلاش می‌کنه و دنبالم میدووه حرف می‌زدیم.

گفتم اگه من قیافه معمولی بود بازم دنبالم میومدی و گفت نه

بعد از شعار اینکه خانواده و شخصیت مهمه و اینا 

گفت (ولی واقعا تو خیلی خاص و بکری)

و من خیلی تعریفا شنیدم اما از این حس عجیبی گرفتم یکمم حس بد 

بنظرتون منظور جنسی داشت ؟؟

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه پسرا به منظور جنسی با دختر صحبت میکنن پسر وی می‌فهمه احساس چیع

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
آخه دوماهه داریم آشنا میشیم اومده خواستگاریم

کسی ک علنی میگ چهره اینقدر براش مهمه دو روز دیگ یکم تغییر کنی ممکنه هر کاری کنه 

پس ردش کن این آدم سطحی نگر رو

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

سلام

اگر پسری به قصد ازدواج و خواستگاری رسمی بیاد جلو(چون وارد روابط دوستی نمیشم) و بفهمم چنین طرز فکری داره و من رو برای ظاهرم انتخاب کرده، همونجا میگم من جوابم منفیه و تمام. 

درسته باید به دل نشستن باشه اما من انسانم، کالا نیستم که به خاطر ظاهر انتخاب بشم. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀