خواب انقد بد اخه خواب دیدم تو حیاط خالم اینا که یکمم شبیه خونه بابا بزرگ شوهرم بود یدونه مار کبری هی میچرخه بعد بابام میخواد بگیرتش ماره افتاد دنبال من بابامم پشت سرش که بگیرتش بابام گه گرفتش از سرش گرفت که نتونه نیش بزنه بعد خفش کرد برد جلودر انداختش تو جوب درم بست رفت دو ثانیه بعدش دیدم ماره چنان زنده شد مثله یه گربه وحشی از تو جوب بلند شد در یک لحضه مثله گرگ از در اومد بالا اومد دست منو گاز گرفت انگار که ماره نیش زد بعد چند ثانیه بعد که انگار مردم روحم داشت میدید دیدم که سه چاارتا گربه تو شکل گرگ از در اومدن بالا رفتن جنازمو توردن خدایا خودت ر خیر کن دارم میمیرم این چی بود
در دنیایی که روزی روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم چه اصراری داری خواب رو تعبیر کنی من که خاطره خوبی از تعبیر کردن خواب ندارم اگه بری دنبال تعبیرش همون برات اتفاق میفته که تعبیر کنی به جاش بگو ان شالله خیره صدقه بزار از خدا بخواه همه چی خوب باشه