2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا بیایید تعبیرش کنید خواب انقد بد اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 61 پست
چون توخونتون بوده ینی یکی ازاعضای خونتون باهات دشمنی داره که احتمالا پدرت درجریانه وبراتوداره میجنگه ...

خونه خودمون نبود خونه خالم اینا و خونه بابا بزرگ شوهرم دیدید تو خواب مکان قاطی میشه اونجوری بود 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دشمن زیاد داری اونم تو خونتون میخواد بهت آسیب بزنه چشمای ماررو دیدی ؟

ن گلم ندیدم فقط خیلی مار کثافتی بود اینجوری میدونم گه اروم میرفت گه تند میومد دنبالم 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 
حالا چه رنگي بوده ماره؟

ب رنگ گربه بود اصلا تو خوابام رنگارو یادم نمیاد ولی میدونم کبی بود 

ب خدا هیچی هیچ کسی ازم ناراحت نیس همش یا تو خونم یا جاییم برم اخه با کسی کاری ندارم که

دشمن در منزل خاله به سر میبرد😑

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪

کلا سه تا شخصیت داشت گربه مار گرگ سه تاشونم وحشی و زشت

ن گلم ندیدم فقط خیلی مار کثافتی بود اینجوری میدونم گه اروم میرفت گه تند میومد دنبالم 

پس پیروز نمیشه نگران نباش فقط همون جایی که خواب دیدی دشمن داری خونه خالت گفتی اونجا چه رنگی بود؟

خودشناسی DNA plus
دشمن در منزل خاله به سر میبرد😑

میشه یعنی اخه اونجا هم کسی ازم ناراحت نیس 

پس پیروز نمیشه نگران نباش فقط همون جایی که خواب دیدی دشمن داری خونه خالت گفتی اونجا چه رنگی بود؟

رنگ اونجارم یادم نیس میدونی حیاط برا بابا بزرگه شوهرم بود فقط اون قسمت در که گفتم بابام انداختش تو جوب از اونجا جلو در خالم اینا شد