2777
2789
عنوان

کیاشوهر بددل وکنترلگر افراطی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینه😔😭ممنونم از خدا خیلی....ولی باز با خودم میگم چرا تقدیر من تو این سن این شد،اونم بعد از ...

عززززیزم حالت و خوب میفهمم🫂💔

اما وقتی جدا شی، تازه میفهمی اونقدرم غم بزرگی نبوده که تو بزرگش کردی. بهت قول میدم چندوقت بعدش هم خودت و بخاطر این شجاعت تحسین میکنی. من الان هروقت یاد جداییم میفتم به خودم افتخار میکنم و حالم بهتر میشه🥰

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

باز خوبه حق طلاقو اینارو داری یا پشیمون میشه حداقل از رفتارشاین ادم اصلا قبول ندارهههعععععه!!!!تازه ...

خیلی سخته از ته دل دعا میکنم خدا کمکت کنه ولی به تجربه دیگران گوش بده اینجور افراد عذرمیخوام جسارت نباشه یک حالتی بیمار هستند زندگی باهاشون تباه شدن عمر هست .باورت نمیشه خالم مونده به دلش رنگ قرمز بپوشه شوهرش میگفته داری جلب توجه میکنی 

اون زمان پارینه سنگی بود دختر نشون کرده و عقد کرده کسی نمی‌گرفتالان خانم طلاق میگیره با بچه هم بهتری ...

واقعا لعنت به این جور ادم های مریض و بیمار که زنهای بیچاره رو گرفتار میکنن

عزیزم این چه حرفیه؟ طرف تو ۴۵ سالگی با دوتا بچه جدا میشه، با پسر مجرد ازدواج میکنه. تو فقط چون یه با ...

من دارم اموزش ابتدایی میخونم معلمم،ولی دولتی نیستم!!

بابام میگه درستو بخون پیشرفت کن خدای توهم بزرگه،ولی انقد این ادم منو له کرده باورت نمیشه خس مبکنم دیگه یک مهره سوخته ام😔😭

اخه یکی توهمین سایت به من گفته بود درست میشن بری سر زندگیت!باید سیاست داسته باشی و بلذه مار باشی و‌. ...

خب همینجوری بیخود و بی جهت گیر میده؟ از اول میگفت تنها نرو بیرون؟

چادرو‌واقعا اجبار میکنه سر کنی و سر اون باهات دعوا داره؟

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

خیلی سخته از ته دل دعا میکنم خدا کمکت کنه ولی به تجربه دیگران گوش بده اینجور افراد عذرمیخوام جسارت ن ...

دقیقااااللا بارها این اپم به من گفته این رنگو نپوش جلفه مگه تو بچه ای و...بخدا یه حسرتایی تو این دوسال به دلم مونده بگمت خندت مبگیره😭😭😭😔

خب همینجوری بیخود و بی جهت گیر میده؟ از اول میگفت تنها نرو بیرون؟چادرو‌واقعا اجبار میکنه سر کنی و سر ...

تاپیکای قبیلموبخون عزیزدلم ،خیلی توصیح دادم دورت بگردم😔😔😭

من دارم اموزش ابتدایی میخونم معلمم،ولی دولتی نیستم!!بابام میگه درستو بخون پیشرفت کن خدای توهم بزرگه، ...

خودت، داری به خودت تلقین میکنی که دیگه زندگی برات تموم شده. درصوتیکه جدایی از این آدم میتونه یه شروع دوباره باشه تو زندگیت. فرصتهارو از خودت نگیر. خداروشکر پدر حمایتگری ام داری. تو همبن سایت ببین چندین تفر تاپیک میزنن و میگن چون خانواده ای ندارن که ازشون حمایت کنه، دارن میسوزن و میسازن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

عززززیزم حالت و خوب میفهمم🫂💔اما وقتی جدا شی، تازه میفهمی اونقدرم غم بزرگی نبوده که تو بزرگش کردی. ...

دورت بگردم،منم بهت افتخار میکنم که انقدر جسوری🤍امیدوارم منم بتونم این روزارو پشت سر بزارم،واقعا از لحاظ روانی متلاشی ام

نه اجازه نمیده از روز اول منم قبول کردم چون درامد شوهرم بالا بود

اخه همسر من درامد بالای ام نداره......ماهی ۲۰تومنم به زور میگیره ولی چیزی ک زیاد داره ادعااااااااا

ببین بزار حقیقتو بهت بگم 

ب عنوان کسی که شوهرم هشت ساله اینجوریه 

بهت میگم امید ب تغییر انچنانی نداشته باش 

مثلا برای من بعد هشت سال تازه 

گذاشته مانتوهامو خودم انتخاب کنم 

مانت. جلوباز با زیر مانتویی بپوشم 

تازه گذاشته با دخترم جلو درمون بریم 

هنوز تنها بیرون نمیتونم برم مغازه نونوایی و غیره نمیتونم 

برم 

من اگه ب عقب برمیگشتم جدا میشدم تو نامزدی 

حالا که متوجه رفتارش شدی جدا شو 

ب حرف اینو اونم گوش نده ک تغییر میکنه 

بمنم گفتن گوش کردم ولی الان همونا گردن نمیگیرن که 

چرا تغییر نکرد!

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``