2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا بیایید تعبیرش کنید خواب انقد بد اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐😐😐چ وحشتناک 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3308774/چله-ایه-ی-۲۹-سوره-مومنون-برای-خانه-دار-شدن-خیییلی-مجرب-بیاین-دوستان

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
صب شمام بخیر عزیزم ایشالا اینجوری که شما میگی باشه خیلی خواب بدی بود بعد شوهرم که رفت دیگه نمیتونم ت ...

گلم هیچوقت خواب بد تعبیر نکن من هزار بار از این خوابا دیدم همش مشکلات ریز ودرشت وموذ گری یه سری افراد که توی زندگی همه مونم حضور دارن حالا هرکدوممون یه مدلی صدقه بذار لای قران نترس انرژی منفی نده اصلا 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

یا خدا احتمال داره تو خونم جادو باشه اخه یه بارم خواب دیدم با شوهرم نشستیم یه گربه سیاه تو اشپز خونه بود شوهرم کاری نکرد من افتادم دنبالش هرکاری میکردم از خونه نمیرفت اخرم رفت نشست تو بالکن هرکاری کرد نرفت 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 

من نخوندم چه خواب دیدی

ماه صفر

صدقه بنداز 

دعای ماه صفر هرروز ده بار بخون 

تو نت سرچ کن میاد

هر چی خواب دیدی

شیر ابو کم باز کن

برای اب بگو

تا با خودش ببره

برای سلامتی عزیزان ت آیه الکرسی بخون

هیچوقت خوابتونو به خصوص خواب بد رو تعریف نکنین واسه هیشکی.

چون خواب همونجور که تعبیر میشه اتفاق میفته.

اگرم گفتین فقط به کسی بگین که مطمئنین خیرخواه شماست و واستون بد نمیخواد .

صدقه بدین و آیت الکرسی بخونین.

الانم به نظرم تاپیکتو قفل کن...

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
من نخوندم چه خواب دیدی ماه صفر صدقه بنداز  دعای ماه صفر هرروز ده بار بخون  تو نت سرچ ک ...

چشم گلم مرسی که اگاهم کردی 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 
یا خدا احتمال داره تو خونم جادو باشه اخه یه بارم خواب دیدم با شوهرم نشستیم یه گربه سیاه تو اشپز خونه ...

اره احتمالش هس  نگران نباش 

قلیاب از عطاری تهیه کن تو سرکه بجوشند بعد هفت بار بی بخون فوت کن توش وچارگوشه خونه بریز

ختم سوره حمد جهت دفع بلا:

جهت دفع بلا و دشمنی و نیل به مقاصد از روز شنبه به این ترتیب شروع کند

شنبه 70 بار

یک شنبه 60 بار

دوشنبه 50 بار

سه شنبه 40 بار

چهارشنبه 30 بار

پنج شنبه 20 بار

و روز جمعه 10 بار بخواند ان شاء الله به مقصد رسد . بعد از نماز بهتر است .