2777
2789

خواب انقد بد اخه خواب دیدم تو حیاط خالم اینا که یکمم شبیه خونه بابا بزرگ شوهرم بود یدونه مار کبری هی میچرخه بعد بابام میخواد بگیرتش ماره افتاد دنبال من بابامم پشت سرش که بگیرتش بابام گه گرفتش از سرش گرفت که نتونه نیش بزنه بعد خفش کرد برد جلودر انداختش تو جوب درم بست رفت دو ثانیه بعدش دیدم ماره چنان زنده شد مثله یه گربه وحشی از تو جوب بلند شد در یک لحضه مثله گرگ از در اومد بالا اومد دست منو گاز گرفت انگار که ماره نیش زد بعد چند ثانیه بعد که انگار مردم روحم داشت میدید دیدم که سه چاارتا گربه تو شکل گرگ از در اومدن بالا رفتن جنازمو توردن خدایا خودت ر خیر کن دارم میمیرم این چی بود 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دشمن زیاد داری ؟

نمیدونم والا ن با کسی دشمنی ندادم میگم نکنه کسی بر علیه من نقشه کشیده باشه 

در دنیایی که روزی                                                                                          روحم جسم خودم را ترک خواهد کرد از دیگران چه انتظار 

عزیز دلم صبحت بخیر اصلا نترس خیره خوابت انقدر که فکر کردی خوابت بد نیست نار دشمن هست گلم ممکنه از طرف کسی باهاتون دشمنی بشه نگرانی نداره ممکنه کسی ناراحتت کنه این که تو زندگی‌ها مون عادیه همیشه کسی هست نیشمون بزنه 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
ایشالله خیره گلم قبل ازاین که دنبال تعبیرش باشی ببین درطول این مدت چه خطایی ازت سرزده به کارات فک کن ...

ب خدا هیچی هیچ کسی ازم ناراحت نیس همش یا تو خونم یا جاییم برم اخه با کسی کاری ندارم که

عزیز دلم صبحت بخیر اصلا نترس خیره خوابت انقدر که فکر کردی خوابت بد نیست نار دشمن هست گلم ممکنه از طر ...

صب شمام بخیر عزیزم ایشالا اینجوری که شما میگی باشه خیلی خواب بدی بود بعد شوهرم که رفت دیگه نمیتونم تو جام بخوابم نشستم وسط حال ب خدا 

دشمن سرسختی داری حواست به خودت باشه صدقه هم بده

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!