2777
2789
توصیه میکنم یکم بیخیال باشید مثلا بگید شد شد ،نشدم نشد  چون باید اول آروم باشید تا بتونید تمرک ...

اخه ی مدتم بیخیال شدم باز هیچی نشد حالا نمیدونم چرا ...شاید چون هی میگم نمیشه اینا...☹

اخه ی مدتم بیخیال شدم باز هیچی نشد حالا نمیدونم چرا ...شاید چون هی میگم نمیشه اینا...☹

ماشالله خودتون حرفه ایی هستید 

تا چیزی رو خودتون باور نداشته باشید 

چطوری بهش میرسید؟!!!!

چون اینجوری هی تصور میکنی باهاش هستی 

بعد یهو میگی ولش کن من که میدونم نمیشه 

خب همین جمله کارو خراب میکنه 

بگو من تصور میکنم یا میشه یا نمیشه 

این جمله ریلکس میکنه و اجازه ی تمرکز میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه به منم یاد بدین؟😢من کتاباشو خوندم خیلی هم تلاش کردم بتونم تمرکز کنم ولی نونم چون به شدت استرسی هستمو هرچی انرژی مثبت میفرستم همش بعم میریزه

وقتی برای کسی سنگ تموم میزاری منتظر باش تا با همون سنگ بزنه تو سرت...
ماشالله خودتون حرفه ایی هستید  تا چیزی رو خودتون باور نداشته باشید  چطوری بهش میرسید؟!!! ...

اخه طرف نه برام خیلی مهمه برا همین اینجورم ..وسواس فکری پیدا کردم بنظرم غیرمحاله بیاد سمتم ینی دوس دارم بیام ولی چون خیلی جذب و کارا دیگ کردم نیومد ناامید شدم از اومدنش یا دیدنش کلا

میشه به منم یاد بدین؟😢من کتاباشو خوندم خیلی هم تلاش کردم بتونم تمرکز کنم ولی نونم چون به شدت استرسی ...

سعی کن بیخیال باشی تا جایی که میتونی ...رها کردن قسمت مهمشه ک باید انجام بدی ک منم توش مشکل دارم ...تصویر تجسم سازی کردی دیگ فکر نکن بهش فکر کن ک دیگ بهش رسیدی مال خودته تموم شده بدونش

سعی کن بیخیال باشی تا جایی که میتونی ...رها کردن قسمت مهمشه ک باید انجام بدی ک منم توش مشکل دارم ... ...

هوووف😢خیلی تلاش میکنم ولی یه چیز کوچیک از ذهنم رد میشه گند میخوره...دقیقا منم تو رها کردن مشکل دارم..فکر که میکنم نمیتونم ول کنم😂

وقتی برای کسی سنگ تموم میزاری منتظر باش تا با همون سنگ بزنه تو سرت...
ن با مدیتیشن ....با عکس چجوره البته خوندمش یادم نمیاد

منم دقیق یادم نیست چون پارسال انجام دادم

به عکس طرف نگاه میکنی ده تا پانزده دقیقه

دقیق وباجزییات نگاه کن وبعد چشمات رو ببند وباهاش حرف بزن

تو نت بزن تله پاتی باعکس کامل میاد

هوووف😢خیلی تلاش میکنم ولی یه چیز کوچیک از ذهنم رد میشه گند میخوره...دقیقا منم تو رها کردن مشکل دارم ...

دقیقا من هرچی که برام زیاد مهم نیس فقط ی لحظه از ذهنم رد میشه اتفاق میفته.... ولی میگن احساسات مهم تر از تجسم سازیه ینی اگ حسی نداشته باشی موقع تصویرسازی چیزی نمیشه زبان کائنات زبان احساساته اگ حس خوب داشته باشی بیشتر میشه استرس داشته باشی اتفاقاتی میفته ک استرست بیشتر شه

منم دقیق یادم نیست چون پارسال انجام دادم به عکس طرف نگاه میکنی ده تا پانزده دقیقه دقیق وباجزییات ن ...

اها آره یادم اومدم اینم انجام دادم نشد فقط این طرف ک اینجوره نمیدونم چرا😑

میدونی استارتر من وقتی ازعشقم جدا شدم 

سعی کردم با تله پاتی برگردونمش

چندشب قبل خواب تله پاتی باعکس انجام دادم

واسم خیلی عجیب بود اون چندشبی که من تله پاتی کردم میدونستم سرش شلوغه وتوتلگ رام نمیومد

نهایت روزی یه بار یا دوسه روز یه بارمیومد

ولی اون شبهایی که من تله پاتی میکردم 

بعد از نگاه کردن به عکس و

دقیقا همون لحظه ای که چشمامو میبستم وباهاش حرف میزدم انلاین میشد

بعدش که ده دقیقه تموم میشد ومن میرفتم تو تلگ رام وضعیتشو میدیدم شوکه میشدم

دوبار هم خیلی دلتنگ بودم رفتم پی وی باگریه واسش تایپ میکردم از احساسم میگفتم باورت میشه یهویی انلاین میشد ولی ارسال نمیکردم 

خیلی واسم عجیب بود

میدونی استارتر من وقتی ازعشقم جدا شدم  سعی کردم با تله پاتی برگردونمش چندشب قبل خواب تله پاتی ...

آخی عزیزم خیلی سخته این شرایط☹ شاید اونم میخواست بهت پیام بده ولی منصرف میشد نمیدونم شاید روشون تاثیر میذاره ولی مقاومت میکنن

آخی عزیزم خیلی سخته این شرایط☹ شاید اونم میخواست بهت پیام بده ولی منصرف میشد نمیدونم شاید روشون تاثی ...

اره یه جا خوندم با تله پاتی اون طرف به ما فکرمیکنه

ولی ما توتله پاتی ازش میخوایم که مثلا بهمون پیام بده اون طرف پیامو تومغزش دریافت میکنه

ولی انجامش نمیده خیلی سخته رو مغز طرف تاثیر بزاری ولی باتمرین زیاد شدنیه