2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول فکر میکنین بعد رها میکنین؟ اخه من وقتی یکی برام مهم نیس میاد تو ذهنم سریع میره یا میبینمش یا همی ...

خب این موضوع وقتی پیش میاد که اونطرف از لحاظ دلی از شما دوره یعنی دیگه به شما فکر نمیکنه 

یا شما روی این موضوع زیادی حساس شدی و این وسواس فکری اجازه نمیده 

به خاطرات شیرین مشترک که داشتید فکر کنید 

خب این موضوع وقتی پیش میاد که اونطرف از لحاظ دلی از شما دوره یعنی دیگه به شما فکر نمیکنه  یا ش ...

باورتون نمیشه من همه راهی امتحان کردم واسه این طرف ولی نزدیک ۱ سال ندیدمش حتی دوستام میبینمش وقتی جذب میرم ولی خودم نه نمیدونم چرا ....حتی تله پاتی ساناز اسبقی هم انجام دادم نشد

من خیلی ب فکرخرید خونه بودم و اینکه ب همه میگفتم میخایم بخریم در صورتی ک اصلا شرایطش رو نداشتم ولی ی ...

ببخشید پولشم از قبل داشتین

اخه مثلا الان خونه ای ک تو ذهن من. بوده تا چندوقت پیش مثلا سیصد میلیون الان شده هفتصد هشتصد میلیون

بنظرن جذب میتونه کاری کنه

رفتن شوهرم به سربازی درست شدن وام ازدواجمون رفتنمون به مشهد  خرید ی آبرسانی ک برام گرون بود ...

امشب بمن ی کپسول معرفی کردن صدوخورده ای برای هرماه

بنظرت میتونم جذب کنم

باورتون نمیشه من همه راهی امتحان کردم واسه این طرف ولی نزدیک ۱ سال ندیدمش حتی دوستام میبینمش وقتی جذ ...

خب حتما اون فراموشت کرده 

اونطرف تو ذهنش مقاومت میکنه 

یعنی ممکنه یهو بهتون فکر کنه ولی هیچ عکس العملی نشون نده .

خب حتما اون فراموشت کرده  اونطرف تو ذهنش مقاومت میکنه  یعنی ممکنه یهو بهتون فکر کنه ولی ...

خب اخه عجیبه یه کسایی میبینم که مطمئنم اصن بهم فکر نمیکنن ولی همش میان جلو چشمم ...حالا نمیدونم چون منتظره اینم چون میگن منتظر بودن خوب نیس نتیجه منفی میده

متاسفانه خیلی افراد منفی نگر این موضوع قانون جذب رو مسخره میکنن 

در حالیکه یه واقعیته 

شما چیزی رو به دست میارید که توی باورتون بهش برسید و بتونید از رسیدن بهش خوشحال بشید و لبخند رضایت بزنید 

چیزی که خودتونم باور ندارید و حتی تصورش نمیکنید ،چطوری انتظار دارید خدا به شما بده 

خب اخه عجیبه یه کسایی میبینم که مطمئنم اصن بهم فکر نمیکنن ولی همش میان جلو چشمم ...حالا نمیدونم چون ...

توصیه میکنم یکم بیخیال باشید مثلا بگید شد شد ،نشدم نشد 

چون باید اول آروم باشید تا بتونید تمرکز کنید بعد تصور 

متاسفانه خیلی افراد منفی نگر این موضوع قانون جذب رو مسخره میکنن  در حالیکه یه واقعیته  ...

دقیقا.... معمولا اینجور افراد بی حوصله ان و عصبی...یکم ک تجسم سازی میکنن فکر میکنن باید تا ۲ مین بعد نتیجه بگیرن از زمان و زمینم ناامیدن😑

بعضیا این همه عمر یه جوری زندگی کردن که به آرزوهاشون نرسیدن 

حالا قانون جذب مسخره میکنن 

خب راه زندگیتون عوض کنید حالا اونجوری که توی کتاب راز نوشته شده عمل کنید تا ببینید واقعیت داره یا نداره 

😊