2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوریه قانون جذب بگید منم یاد بگیرم

آرزو یا خواسته ای ک میخوای بهش برسی تصور کن که بهش رسیدی با حس خوب بعد رهاش کن بعد ی مدت برات اتفاق میفته واقعا....اینی خیلی خیلی خلاصه کردش بود ک گفتم

چجوریه قانون جذب بگید منم یاد بگیرم

⭕️➕ کانال نتایج دوره کارشناس جذب شوید

https://telegram.me/natayej_karshenasan

برای ثبت نام در دوره کارشناس جذب شوید به آیدی زیر پیام بدید

@shahkiliedadmin

اینو تو تلگرام داشته باش

ازاوللل کانال دانلود کن گوش کن 

تیکر سربازی شوهرمه(شروع۱۹تیر۹۸)
کاش مینوشتی مهر ماه اشتی میکنیم😭

واااای ننننننننننننننن بخدا اینقد خوشحالم ک خدا میدونه

😢😢😢😢😢😢

❤خدایا شکرت بابت تمام لحظه هایی که کم آوردم ولی دستمو گرفتی و رهایم نکردی...❤
خب حتما درست انجامش ندادین ی سری شرایط داره 

دارم کامنتارو میخونم یاد بگیرم.اره من شرایطشو بلد نبودم.

اگر دین ندارید وبه خدا وبه قیامت اعتقاد ندارید لااقل آزاده مرد باشید....میشه برای آرامش دلم صلوات بفرستین...

عزیزم نامه فرشته ها هم جزء جذبه ؟ من بلد نیستم اینو 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

کلا من هرچی یه لحظه تو دلم بیوفته اتفاق میوفته مثلا یه فکرم سر یه چیزی مشغوله یه مسعله بی ربطی میاد تو ذهنم اون اتفاق میوفته

اگر دین ندارید وبه خدا وبه قیامت اعتقاد ندارید لااقل آزاده مرد باشید....میشه برای آرامش دلم صلوات بفرستین...
مثلا الان به یکی فکر کنم سریع  زنگ میزنه ،فرقی نمیکنه کی باشه  کلا یاد گرفتم ازش استفاده ...

اول فکر میکنین بعد رها میکنین؟ اخه من وقتی یکی برام مهم نیس میاد تو ذهنم سریع میره یا میبینمش یا همین که پیام میده...ولی وقتی یکی برام مهمه همش بهش فکر میکنم ازم دور میشه انگار